Evenimentul Zilei > Social > Dracula vă așteaptă la Bran
Dracula vă așteaptă la Bran

Dracula vă așteaptă la Bran

Casa Contelui Dracula se pregătește de cea mai tare petrecere de Halloween, pentru noaptea de 29 octombrie 2016. Halloween-ul se sărbătorește în Carpați!

Vin roșu, votcă neagră, bomboane, iele, dovleci, lilieci, muzică, film și un cort. Acestea sunt câteva ingrediente din rețeta succesului unei nopți de Halloween. De vrăjitoare nu se știe încă nimic, solii nu au adus vești în Transilvania, dar sunt zvonuri din mai multe surse că pregătesc ceva de groază!

Cine se încumetă să viziteze Castelul Bran în noaptea de Halloween, îl va cunoaște pe Vlad Țepeș, de la care va afla ce se întâmplă în fiecare colțișor al impunătorului edificiu. Vizita va fi mai suportabilă în compania unui pahar de vin roșu sau a unuia de votcă neagră. Programul începe la ora 19.00, deci și copiii sunt bine-veniți pentru a primi dulciuri.

Contele Dracula promite să fie gazdă bună și cuminte, le va spune povești până puțin după miezul nopții, la ora 00.30 fiind permis accesul ultimilor vizitatori. Altfel, va face ceea ce știe el mai bine, va fi nemilos la „Halloween After Party”, care are loc în cortul amplasat în Parcul Regal, la poalele Castelului Bran, petrecere care va începe la ora 21.30 și se va încheia la ivirea zorilor. Când nemuritorii sunt nevoiți să se retragă în cotloanele reci și întunecoase ale castelului, pentru odihnă. Accesul minorilor la „Halloween After Party” nu este permis.

Cine nu poate participa la turul sau petrecerea de Halloween de la Castelul Bran, dar îl vizitează până atunci, va putea intra în atmosfera specifică achiziționând produse personalizate de la magazinele castelului, de la „Colțul Vrăjitoarelor”. Organizatorii spun că mătura, ca mijloc de transport, e la mare căutare!

Petrecere cu vrăjitoare pe post de invitați speciali se ține și în Pasul Tihuța.