Vestea vine partea unui concurent de la Puterea Dragostei. Durerea a fost prea mare, iar vedeta și-a căutat alinarea pe Instagram, unde fanii i-au venit în sprijin.

Mesajul emoționant a fost postat chiar de Gabriel, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți de la Puterea Dragostei, emisiune difuzată de Kanal D, pe o rețea de socializare.

Colegii din emisiuni pot doar să-și imagineze prin ce momente cumplite trece acum Gabriel, care, recent a aflat că bunica lui, cu care avea o legătură foarte strânsă și cu care se înțelegea cel mai bine a murit.

Concurentul a făcut anunțul trecerii în neființă a bunicii sale. Gabriel a publicat o fotografie cu bunica lui, dar și un mesaj emoționant.

„Dumnezeu să te ierte, mamaie! Acum câteva săptămâni în urmă te-am sunat să vorbim și erai atât de fericită că mă vezi de ai început să chiui și mă făceai să râd. Acum m-ai făcut să plâng.

Pentru mine ai fost o bunică minunată și sunt sigur că de acolo de sus din ceruri o să ai grijă de familia noastră”, a scris Gabriel pe Instagram.

Aceasta este poza pe care Gabriel a simțit nevoia să o posteze pe rețeaua de socializare pentru a-și onora bunica și pentru a-i face o ultimă urare.

„Drum liniștit în ceruri, buni”, a scris concurentul la finalul mesajului emoționant.


De-a lungul timpului, emisiunea a fost ținta mai multor amenzi de la CNA, unele pentru limbaj bulgar, altele pentru violențele iscate între concurenți. Cea mai recentă amendă a fost în valoare de 25.000 RON, și a venit la scurt timp după o alta de 50.000 RON. Un membru al CNA a propus chiar și o amendă de 100.000 RON, dar aceasta nu a întrunit voturile necesare pentru a fi pusă în aplicare.

„Parcă acești concurenți sunt selectați special să vorbească urât. Moderatorul ce rol are? Nu are nicio contribuție pentru că îi lasă să se certe. De ce se ceartă acești concuenți? Ei se ceartă mereu și nu înțeleg care este motivul”, a spus Dorina Rusu, membru CNA.