Evenimentul Zilei > Politica > Doliu în PSD! Îndrăgitul primar și-a dat ultima suflare! Apropiații nu mai au liniște
Doliu în PSD! Îndrăgitul primar și-a dat ultima suflare! Apropiații nu mai au liniște

Doliu în PSD! Îndrăgitul primar și-a dat ultima suflare! Apropiații nu mai au liniște

Primarul comunei Gorban, Dănuț Rotaru,și-a dat ultima suflare la vârsta de 62 de ani. Acestea avea o serie de probleme de satatate, iar virusul COVID-19 a câștigat lupta.

Primarul comunei Gorbana a ajuns să fie internat în spital de mai bine de 3 săptămâni. Acesta s-a infectat cu virusul COVID-19, iar celelelalte probleme de sănătate și-au spus cuvântul.

În ultimele zile, starea lui de sănătate devenise înfiorătoare, iar medicii nu au mai avut cum să-l salveze. Dănuț Rotaru și- a dat ultima suflare astăzi la Spitalul de Pneumoftiziologie din Iaşi.

”La data de 24 noiembrie 2021 a decedat la Spitalul de Pneumoftiziologie Iași numitul Rotaru Dănuț de 62 ani, primarul comunei Gorban, județul Iași. Acesta era internat de circa trei săptămâni în unități sanitare din municipiul Iași, inițial infectat cu COVID 19 (declarat ulterior vindecat și rămas cu sechele post infectare). Avea și alte afecțiuni medicale, era intubat de la data de 22.11.2021”, au transmis reprezentanţii autorităţilor, potrivit Cancan.

Cel mai îndrăgit primar

Edilul era un om extrem de respectat de către oamenii din localitate, dar și de colegii săi. Apropiații și membrii PSD au ținut un omagiu în cinstea sa și au dorit să transmită o serie de mesaje emoționante pe rețelele de socializare.

”PSD Iași exprimă regretul profund pentru pierderea unuia dintre cei mai activi primari. Dănuț Rotaru, timp de 9 ani edilul comunei Gorban, a fost un soț, părinte și un bunic minunat, un coleg de nădejde, preocupat permanent de a realizarea de lucruri frumoase în comunitatea locală.

Toate acțiunile sale au fost îndreptate spre beneficiul celor care l-au mandatat să îi reprezinte. Cu siguranță că faptele sale vor vorbi și de acum încolo. Școli, grădinițe, drumuri, parcuri de joacă pentru copii, dar și alte proiecte pe care și-a pus amprenta edilul sunt mărturii ale muncii unui om care și-a dedicat o bună parte din viață în slujba comunitățîi.

Vatra din Gura Bohotin va rămâne veșnic în amintirea sătenilor ca fiind unul dintre proiectelor primarului Dănuț Rotaru pentru păstrarea tradițiilor și obiceiurilor locale, dar și că tinerii să își amintească tot timpul cum se făceau pâinea, plăcintele și cozonacii odinioară. Să păstrăm vie amintirea colegului nostru, care a plecat spre o lume mai bună! Dumnezeu să-l ierte!”, se arată într-un comunicat al PSD Iași.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: