Evenimentul Zilei > Monden > Doliu în familia lui chef Florin: „Este încă un șoc și nu pot să cred că scriu aceste rânduri”
Doliu în familia lui chef Florin: „Este încă un șoc și nu pot să cred că scriu aceste rânduri”

Doliu în familia lui chef Florin: „Este încă un șoc și nu pot să cred că scriu aceste rânduri”

Familia Dumitrescu este în doliu după ce, în această dimineață, tatăl soției celebrului chef a încetat din viață, din cauza unor complicații survenite în urma unor intervenții chirurgicale.

Tatăl soției lui chef Florin Dumitrescu a pierdut astăzi lupta cu viața și a plecat la ceruri. Tristul anunț a fost făcut chiar de fiica sa, Cristina Dumitrescu, care a scris un mesaj emoționant pe rețelele sociale.

„Azi dimineață, tăticul meu bun a plecat spre Ceruri! În urma mai multor operații, organismul lui a cedat, dar nu inainte de a ne aștepta ca să ajungem la el. Îl priveam cu dragoste și neputință încercând să găsesc orice ajutor pentru a-l face bine și a-l aduce acasă… El voia acasă!
Este încă un șoc și nu pot să cred că scriu aceste rânduri, dar tati nu mai e și doare rău de tot!“, a scris Cristina Dumitrescu, pe rețelele de socializare.

Bucurați-vă de ai voștri

Răpusă de durere, soția lui chef Dumitrescu ne îndeamnă pe toți să ne bucurăm de părinții noștri cât timp aceștia sunt lângă noi pe această lume.

„Vreau doar să vă spun că noi toți avem tendința de a ne lăsa duși de valul vieții și câteodată uităm ce e cu adevărat important. De azi pe ecranul telefonului meu nu o să mai apară că mă sună TATI și tremur și plâng pentru că îmi dau seama că nu o să-l mai aud niciodată spunând “Ce faci ciocarlia mea?”. Va rog, bucurați-vă de ai voștri cât îi aveți!“, se mai arată în mesaj.

Era foarte iubit

În mesajul de adio, Cristina Dumitrescu rememorează toate „darurile“ neprețuite pe care le-a primit de la tatăl ei. „Drum lin spre lumină Bubulică! Te iubesc nespus de mult și îți mulțumesc pentru tot ce am de la tine: amintiri, învățăminte, nasul cârn, caracterul, și multă iubire! Cine l-a cunoscut, cine a râs la glumele lui, cine a băut o palinca cu el, cine s-a bucurat să îl aibă ca familie și prieten, amintiți-vă de el! Ești atat de iubit, Bubulică al meu!, a mai scris Cristina Dumitrescu.

Chef Florin Dumitrescu este cunoscut în toată țara, dar soția sa a fost o prezență destul de discretă. Cristina Dumitrescu are 39 de ani, este jurnalist de profesie și are propriul blog de frumusețe. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu 11 ani, sunt căsătoriți din 2014 și au împreună două fetițe.