Evenimentul Zilei > Monden > Cu cine vorbește la telefon în fiecare pauză chef Florin Dumitrescu
Cu cine vorbește la telefon în fiecare pauză chef Florin Dumitrescu

Cu cine vorbește la telefon în fiecare pauză chef Florin Dumitrescu

Talentatul și șarmantul chef Florin Dumitrescu a fost surprins în ipostaze inedite. Cui îi telefonează acesta ori de câte ori e pauză?

Dacă prietenii lui, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea preferă să se relaxeze în pauza de emisie, chef Florin Dumitrescu are un obicei ciudat.

Cu cine vorbește la telefon în fiecare pauză chef Florin Dumitrescu

Filmările noului sezon „Chefi la cuțite” sunt atât de lungi încât se prelungesc uneori până târziu, în noapte. În timp ce Bontea și Scărlătescu mai fură câte cinci minute de somn, Florin Dumitrescu vorbește în fiecare pauză la telefon. Cu cine? ”Eu vorbesc foarte des cu nevastă-mea. Ne iubim foarte mult, pentru că nu putem sta despărțiți foarte mult unul de altul”, i-a spus Florin Dumitrescu lui Speak. 

Pregătit să devină tată pentru a treia oară

Chef Florin Dumitrescu și soția sa sunt împreună din anul 2010. A fost dragoste la prima vedere, iar din iubirea lor au venit pe lume două fetițe superbe, în fața cărora Florin capitulează. Pentru că adoră copiii, acesta a surprins în acest sezon pe toată lumea cu declarațiile sale. Simpaticul bucătar a mărturisit că și-ar dori să aibă și al treilea copil. 

„Mă uit la tine și îmi amintesc de nevastă-mea când era gravidă și parcă aș mai face un copil. Știi cum e, în pandemie ori divorțezi, ori mai faci copil. Eu aleg sa mai fac copii!”, i-a spus Florin Dumitrescu Ginei Pistol, înainte ca aceasta să devină mămică. Chiar dacă își ține familia cât mai departe de ochii curioșilor, Florin este mereu activ pe rețelele de socializare. Dar nu ratează nici o ocazie să-și țină fanii la curent cu cele mai frumoase momente din viață și să se laude cu fetițele sale, Ava și Mia. Dar și cu frumoasa lor mamă, Cristina.

 

Sursă foto: instagram