Evenimentul Zilei > International > Doliu în cea mai bogată familie! A murit la 15 ani
Doliu în cea mai bogată familie! A murit la 15 ani

Doliu în cea mai bogată familie! A murit la 15 ani

Iris Annabel Goldsmith, moştenitoarea bogatelor familii britanice Goldsmith şi Rothschild, a suferit un accident tragic la ferma familiei şi şi-a pierdut viaţa la 15 ani.

Familiile Goldsmith şi Rothschild trec prin momente de grea încercare: cele mai renumite dinastii financiare ale Europei şi-au pierdut moştenitoarea, Iris Annabel Goldsmith.

Ben şi Kate, părinţii adolescentei în vârstă de 15 ani sunt distruşi ca urmare a tragicului accident în care şi-a pierdut viaţa fiica lor. Tânăra a murit în urma unui accident de maşină survenit la ferma familiei din comitatul Somerset (Marea Britanie).

După accident, un elicopter, o ambulanţă şi o echipă de medici s-au deplasat imediat la faţa locului, însă era deja prea târziu şi nu au putut face nimic pentru a salva viaţa fetei. Mama tinerei se afla la proprietate în acel moment, în timp ce tatăl copilei juca o partidă de cricket în Surrey.

Cauzele accidentului nu sunt elucidate însă, potrivit presei britanice, tânăra conducea o maşină de teren ranger care a intrat într-o coliziune şi a rămas prinsă sub vehicul. Tatăl fetei a plecat imediat spre casă, comentând evenimentele cu colegii de cricket fără să ştie însă de tragedie, ziarului spaniol ABC.

„Este un accident cumplit. Iris era o fată delicată, toată familia o adora. Era frumoasă, încântătoare şi inteligentă, cea mai minunată persoană pe care am cunoscut-o”, a declarat un prieten al familiei ziarului Daily Mail. Iris învăţa la internatul Wycombe Abbey şi înainte a învăţat la şcoala The Harrodian.

Directorul centrului, James Hooke, i-a adus un omagiu fostei eleve, subliniind că este o tragedie care a curmat viaţa unei fete atât de talentată şi de amabilă”.

Părinţii lui Iris sunt divorţaţi din 2012, an în care Kate a început o relaţie cu rapperul american Jay Electronica, în timp ce Ben şi-a refăcut viaţa doi ani mai târziu alături de Jemima Jones.

Cei doi au împreună alţi doi fii, Frank şi Issac de 13 şi 11 ani, care se aflau în vacanţă la fermă în momentul accidentului.