Evenimentul Zilei > International > Comportament MACABRU al unui doctor din SUA
Comportament MACABRU al unui doctor din SUA

Comportament MACABRU al unui doctor din SUA

O jumătate de secol va sta la închisoare doctorul care își droga și viola apoi pacientele adormite. Medicul a recunoscut că suferă de sindromul „frumoasei adormite”.

Binh Chung, în vârstă de 43 de ani, s-a filmat în timp ce întreținea relații sexuale cu trei femei inconștiente. Doctorul afirmase că femeile au întreținut acte sexuale cu el de bună voie, ba chiar că ar fi avut o relație de mai lungă durată cu una dintre ele.

 

Chung a fost arestat în 2015, iar licența i-a fost retrasă. El a recunoscut că are fetișul „frumoasei adormite”.

 

Acum, Binh Chung a fost condamnat la 50 de ani de închisoare pentru că și-a drogat și violat paciente aflate în stare de inconștiență, printre ele numărându-se și o adolescentă, relatează Daily Mail.

 

În timpul procesului său, Binh Ben Chung, în vârstă de 43 de ani, a declarat juraților că are sindromul frumoasei adormite și că este atras de femei aflate în stare de inconștiență.

 

De asemenea, a insistat că pacientele sale au consimțit relațiile sexuale cu el și de aceea le-a și filmat.

 

Judecătoarea Kathleen Delaney a decis că purtarea doctorului a fost abominabilă, înfiorătoare, dezgustătoare. Președintele juriului s-a declarat mulțumit de pedeapsa pe care ciudatul doctor a primit-o, aceasta cumulând sentințele pentru pedofilie, pornografie, răpire, filmarea persoanelor fără acordul lor, atac sexual și patru capete de acuzare pentru viol.

 

Chung a declarat că nu-și consideră fetișul ciudat și că se simte rușinat și jenat să discute despre asta.

 

Ulterior, a declarat juraților că nu mai simte dorința de a se manifesta ca până acum, dar că ideea i se pare ”erotică”.

 

Procurorul a prezentat un film în care doctorul avea relații sexuale cu o pacientă ce părea a fi inconștientă, însă el a negat și a afirmat că femeia doar este o actriță foarte bună.

 

Doctorul psihopat a fost numit de una dintre victimele sale ”monstru”, iar alte două victime au intentat proces atât împotriva doctorului psihopat, cât și a soției sale, acuzându-i de pricinuire intenționată de stres emoțional.

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: