Așadar, sârbul va fi pregătit de un alt nume mare din „Sportul Alb”. „Nole” a renunțat în urmă cu două luni la colaborarea cu Boris Becker. Alături de german și staff-ul său, Djokovici a devenit lider mondial și a cucerit 12 titluri de Grand Slam.

Ieri, după finala de la Roma, pierdută în faţa lui Alex Zverev, scor 4-6, 3-6, Novak Djokovici a anunțat că noul său antrenor este americanul Andre Agassi, care îi va fi alături la French Open-ul de la Paris. „”Am vorbit cu Andre în ultimele săptămâni la telefon şi am decis să începem o colaborare începând cu turneul de la Paris. Aşa că el va fi acolo şi vom vedea ce ne va aduce viitorul”.

„Suntem amândoi foarte încântaţi de faptul că vom lucra împreună şi să vedem unde va duce toată treaba. Nu am stabilit o anumită perioadă sau termeni de lucru. Suntem doar noi doi, încercând să ne cunoaştem mai bine la Paris. El nu va fi alături de mine de-a lungul întregului turneu. Va sta doar câteva zile, iar apoi vom stabili ce se va întâmpla mai departe.

Andre este o persoană pe care o respect foarte mult atât în ceea ce priveşte cariera sa cât şi ca persoană. El a făcut foarte multe de-a lungul carierei sale şi a demonstrat şi de aceea mi l-am dorit alături. El înţelege foarte bine jocul şi mă bucur de fiecare conversaţie pe care o am cu el

Este o persoană care pune un accent foarte mare pe valorile familiale şi cred că mă va ajuta foarte mult atât în teren cât şi în afara lui. Vom vedea ce se întâmplă”, a declarat sârbul.