După ce s-a separat de soțul ei, în 15 septembrie, Angelina a anunțat că divorțează de celebrul actor și cere tribunalului ca cei șase copii ai cuplului să rămână la ea, în timp ce Pitt să aibă drept de vizită și să aibă custodie comună juridică. „Copiii sunt o avere prețioasă pe care banii nu o pot cumpăra”, explica un avocat al celebrităților, Neal Hersh, într-un interviu acordat CNN. „Așa că dacă cineva va spune că vrea să-ți limiteze timpul petrecut cu copiii și tu nu ești de acord, asta devine o problemă de dispută legală și practică, pe termen lung”, a declarat el.


FOTO:Pe vremea când erau frumoși și fericiți, în mai 2009, la premiera peliculei „Inglourious Basterds"Presa n-a publicat informații despre existența unui contract prenupțial, dar potrivit estimărilor Forbes, cei doi ar fi câștigat circa 117,5 milioane de dolari din 2014 până acum. „Dacă va exista o dispută între cei doi, atunci va fi pe tema copiilor”, spune avocatul cu o experiență de 40 de ani în dreptul familiei.


FOTO: În noiembrie 2015, la premiera filmului „By The Sea”Păreau cuplul perfect

Relația celor doi a început în urmă cu 12 ani, între timp cuplul celebru fiind botezat „Brangelina”. Angelina și Brad au filmat împreună comedia romantică „Mr. & Mrs. Smith”, iar pe atunci Brad Pitt era căsătorit cu Jennifer Aniston, iar Angelina Jolie își revenea după divorțul de Billy Bob Thornton, cel de-al doilea soț al ei (primul a fost Jonny Lee Miller, între 1996 și 1999). La câteva luni după apariția primelor zvonuri despre aventura lor, în ianuarie 2005, Brad Pitt s-a despărțit de Jennifer, după cinci ani.


FOTO: O fotografie din 28 iulie 2013, cu trei dintre copiii lor, pe aeroportul din TokyoAcum, când noua veste proastă a făcut ocolul Globului, Pitt și-a declarat tristețea: „Sunt foarte trist, dar tot ce contează acum este spre binele copiilor noștri. Rog frumos presa să arate discreție în acest caz, aşa încât copiii să aibă linişte în această perioadă dificilă”.

Pitt i-a fost alături soției sale când aceasta a luat decizia drastică de a suporta mai multe intervenții chirugicale, ca o măsură preventivă, după ce medicii au detectat în organismul ei posibili markeri biologici ai unei forme incipiente de cancer. Jolie – care şi-a pierdut mama, bunica şi o mătuşă din cauza acestei boli – a luat această hotărâre după ce a fost anunțată de medici cu privire la rezultatele unui test sangvin.