Evenimentul Zilei > Monden > Adio, Exatlon! Kanal D aruncă bomba pe 2019. Concurența își „freacă palmele”
Adio, Exatlon! Kanal D aruncă bomba pe 2019. Concurența își „freacă palmele”

Adio, Exatlon! Kanal D aruncă bomba pe 2019. Concurența își „freacă palmele”

Una dintre cele mai iubite emisiuni din România, Exatlon, ar putea dispărea din grila Kanal D, din cauza ratingului scăzut din ultimele sezoane.

În urma audiențelor din ce în ce mai slabe din ultimii ani, conducerea de la Kanal D ar înclina spre sistarea reality-show-ului Exatlon.

„Deocamdată se vorbește despre acest lucru în secret, la nivel înalt, dar nu este încă dat un comunicat de presă pentru această decizie importantă”, a dezvăluit o sursă din staff-ul Kanal D, pentru Cancan.

Conform surselor noastre din Kanal D, conducerea s-ar fi enervat foarte tare când a văzut că, în ciuda eforturilor, ultimul sezon din Exatlon, în care au fost investiți și mai mulți bani decât în primul, a fost doborât ca rating, și pe urban și pe național, la un moment dat, de un film difuzat pe Pro TV, dar și de emisiunea „Chefi la cuțite”, produsă la Antenă de Mona Segall. Atunci ar fi decis că ar face o mare greșeală continuând cu sezonul 4 din Exatlon.

„Problemele cu ratingul de la Exatlon au început încă de la al doilea sezon, când cei care au ajuns acolo au venit să își facă publicitate, și nu să se lupte cu adevărat, cum au fost primii, cei din sezonul 1. Doar cei din 2017 au fost foarte încrâncenați. În plus, în următoarele serii, mâncarea a cam fost la discreție pentru concurenți, astfel încât mulți dintre ei, în loc să lupte mai bine, dimpotrivă, au început să nu se mai implice în joc, aveau fițe… În schimb, s-au îngrășat și se credeau în vacanță”, au declarat aceleași surse.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: