Evenimentul Zilei > Actualitate > Dincă și legătura misterioasă cu Dăncilă. Cum a devenit vedetă criminalul din Caracal
Dincă și legătura misterioasă cu Dăncilă. Cum a devenit vedetă criminalul din Caracal

Dincă și legătura misterioasă cu Dăncilă. Cum a devenit vedetă criminalul din Caracal

Dorin Dumitran, ofiţer psiholog, a dezvăluit momente inedite din dialogul purtat cu Gheorghe Dincă. Profilerul a dezvăluit că ucigașul de la Caracal este convins că faptele lui au dărâmat Guvernul PSD.

Discuțiile, care au fost purtate pe parcursul a peste 60 de ore, au scos la suprafață detalii picante despre omul Dincă.

Dincă s-a crezut vedetă

Dorin Dumitran a dezvăluit la România TV că au fost momente când Gheorghe Dincă are un dezechilbru psihologic care îl face să fie impretinent şi arogant.

„În momentul în care Dincă a venit la Bucureşti a aflat cam ce se întâmplă şi de ce notorietate a devenit el. Îmi spunea că din cauza lui s-a schimbat guvernul! Miez din câlţi!”, a spus Dorin Dumitran.

Schimbarea la față a lui Dincă

Gheorghe Dincă este convins că i-a decis soarta lui Viorica Dăncilă, premierul României în momentul în care cazul Caracal a luat amploare. „A devenit arogant, a devenit impertinent. Vorbea peste tine. Nu te mai lasa sa spui… A inceput sa faca fel de fel de cereri. Iti e foarte greu sa mai restabilesti acel echilibru psihologic, pentru ca noi eram cam la acelasi nivel. El traieste intr-o ambianta culturala. Este inconurat de oameni, ma refeream la subcultura carcerala. El si-a acoperit rana aia si s-a simtit dintr-o data foarte puternic. Si a dat jos guvernul!”, a mai spus Dorin Dumitran.

Magistrații din Olt s-au pregătit pentru cazul Dincă

Magistrații de la Tribunalul Olt se pregătesc să înceapă procesul din dosarul Caracal. Gheorghe Dincă nu a contestat măsura arestului preventiv și nici nu a mai formulat alte cereri pentru camera preliminară. Cel puțin până acum. În scurt timp și magistratul de cameră preliminară se va pronunța pe legalitatea probelor din dosar.

Gheorghe Dincă este acuzat de trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol şi profanare de cadavre pentru răpirea şi uciderea Luizei Melencu şi Alexandrei Măceşanu. ”Prin rechizitoriul din data de 10.01.2020, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală au dispus trimiterea în judecată a inculpaţilor D.G. şi R.Ş., pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol şi profanare de cadavre”, anunţă DIICOT, referindu-se la Gheorghe Dincă şi la Ştefan Risipiţeanu, acuzat că a violat-o pe Luiza Melencu.