Evenimentul Zilei > Social > Dincă, mărturisire de ultima oră din închisoare. Anchetatorii au rămas șocați
Dincă, mărturisire de ultima oră din închisoare. Anchetatorii au rămas șocați

Dincă, mărturisire de ultima oră din închisoare. Anchetatorii au rămas șocați

Gheorghe Dincă se plânge de condițiile din arest, cum ar fi calitatea mâncării și starea lenjeriei de pat

Monstrul de la Caracal face reclamații pe bandă rulantă din arest. Gheorghe Dincă este nemulțumit de condițiile pe care le are la închisoare, el reclamând faptul că mâncarea care i se pregătește este prea acră, anunță digi24.ro.

Dincă a cerut să se facă o anchetă la bucătăria penitenciarului unde este închis, pentru a se vedea cauzele pentru care mâncarea care i se dă nu ar fi așa cum ar vrea el. Bărbatul care este acuzat de moartea Luizei și Alexandrei se plânge și de faptul că lenjeria de pat este schimbată rar ,el fiind și nemulțumit de modul în care este tratat de ceilalți deținuți.

Dincă susține că aceștia ii vorbesc urât, nu îl tratează cu respect iar paznicii nu îl apară , acesta amenințând că nu va mai vorbi cu anchetatorii dacă colegii de închisoare nu se vor purta frumos cu el.

Surse judiciare au dezvăluit că Gheorghe Dincă nu a primit vizite  de când a fost închis, el neavând niciun leu, motiv pentru care nu poate face cumpărături de la magazinul aflat în penitenciar.  Dincă a fost arestat la începutul lunii iulie, după ce a declarat anchetatorilor că le-a omorât pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.