Cu toate acestea, Dincă, suspectul crimelor din Caracal, ar avea profil de criminal în serie, au declarat surse judiciare pentru MainNews. Procurorii susțin asta în ciuda faptului că nu au găsit dovezi care să ateste faptul că monstrul din Caracal a avut și alte victime în afară de Luiza și Alexandra.

Până la acest punct al anchetei, nu au fost găsite probe care să confirme faptul că membri familiei lui Dincă au fost părtași la presupusele crime care au îngrozit o țară întreagă.

Familia bărbatului a fost audiată în urmă cu o lună, la DIICOT, la cerea avocatului Tonel Pop. Acesta bănuia că femeia s-ar fi aflat în casa ororilor la momentul comiterii crimelor.

Unul dintre băieții lui Dincă a spus că acesta era un om exigent și că tocmai din această cauză nepoții aveam o relație destul de rece cu el. Prăpastia dintre familie și  monstrul din Caracal s-ar fi adâncit și mai rău în urmă cu un an, atunci când el a început să consume alcool.

Fiica lui Dincă a declarat același lucru precum fratele ei.

În ceea ce o privește pe nevasta bărbatului, ea a susținut că atunci când a revenit în țară, în luna aprilie, că timp de  lună de zile a locuit cu Dincă. După mai multe certuri și abuzuri, femeia a decis să se ducă și să locuiască la unul dintre copii săi.

Procurorii susțin că nu au găsit probe care să sprijine ipoteza conform căreia Gheorghe Dincă făcea partea dintr-o rețea de trafic de persoane. Cu toate acestea, ei nu au renunțat la acuzația de trafic de persoane.