Monstrul de la Caracal, reacție neobișnuită! Acesta este nemulțumit de declarațiile avocatului familiei Melencu, Tonel Pop, spunându-le acest lucru și anchetatorilor. Informația a fost dezvăluită de avocat în cadrul unei emisiuni la România TV, unde a vorbit despre motivele care au condus la reacția nervoasă a lui Gheorghe Dincă.

„Dincă mi-a explicat foarte supărat mie și anchetatorilor, procurorilor mai mult, că e foarte supărat pe faptul că eu am o opinie contrară dumnealui și opinia mea e că dânsul a avut complici, inclusiv din rândul polițiștilor și anchetatorilor. Lucrul acesta îl deranja, spunea că nu mă suportă. Anchetatorii chiar mi-au sugerat și propus să ies din cameră să spună el ceva. Nu e procedural, dar ce e procedural în acest caz?”, a declarat Tonel Pop.

Avocatul familiei Melencu a dezvăluit și modul în care anchetatorii conduceau ancheta , afirmând că ei s-ar fi purtat frumos cu monstrul de la Caracal.

„A avut o izbucnire în momentul în care prin întrebările puse anchetatorii induceau… se chinuiau să spună că Dincă nu a avut intenţia, era un om cumsecade, care mergea către casă, nu avea măşina preparată, nu avea nimic, se ducea acasă şi o fată amărâtă, Luiza, disperată, făcea cu mâna… I s-a făcut milă şi a luat-o în măşînă, el a vrut să o ducă şi pe gratis, îl întrebau, şi el spunea ba da! Toate întrebările erau sugerate”, a mai spus Tonel Pop.