Evenimentul Zilei > Actualitate > Din cauza pandemiei a devenit şomer. Disperarea l-a ajutat să devină milionar
Din cauza pandemiei a devenit şomer. Disperarea l-a ajutat să devină milionar

Din cauza pandemiei a devenit şomer. Disperarea l-a ajutat să devină milionar

Un bărbat şi-a pierdut locul de muncă din pricina coronavirusului. Disperat, şi-a încercat norocul la loterie şi a câştigat 4,5 milioane de dolari.

Starea de urgenţă legată de pandemie i-a dat o lovitură, dar norocul i-a surâs dându-i tot ceea ce pierduse, și chiar mai mult.

Protagonistul acestei întâmplări este un tată de familie care, după ce şi-a pierdut locul de muncă din pricina Covid-19, a câştigat la loteria „Set for life” şi va încasa 4,5 milioane de dolari.

S-a întâmplat la Adelaide, în Australia. Bărbatul, rămas anonim, căsătorit, cu un copil mic, era disperat din cauza situaţiei financiare.

Dar şi-a încercat norocul în weekendul de Paşti şi a dat lovitura: un salariu de 20.000 de dolari pe lună în următorii 20 de ani, ceea ce înseamnă 4,5 milioane de dolari.

„Când am aflat că am câştigat mi-am trezit soţia să-i spun, iar aceasta a început să urle de bucurie. Eram foarte stresat din pricina locului de muncă, dar acum sunt uşurat şi fericit”, a declarat acesta pentru media locale, potrivit Leggo.