Evenimentul Zilei > Actualitate > Hemoragia Digi nu se oprește. Omul-cheie a plecat la concurență. Ce proiect pregătește
Hemoragia Digi nu se oprește. Omul-cheie a plecat la concurență. Ce proiect pregătește

Hemoragia Digi nu se oprește. Omul-cheie a plecat la concurență. Ce proiect pregătește

Hemoragia de la Digi continuă. După ce au demisionat mai multe nume grele, este rândul lui Bebe Nicola să facă același lucru. Postul Prima TV a anunțat că va avea un nou șef la departamentul de știri, iar acest post va fi ocupat tocmai de Nicola.

Postul Prima TV a anunțat că va avea un nou șef la departamentul de știri. Acesta vine de la Digi 24. Până acum poziția era deținută de Marius Huc, care era șef la știri din vara lui 2018.

Este vorba de Bebe Nicola, plecat recent de la postul de știri Digi 24, conform Paginademedia.ro. Acesta a preluat postul de coordonator pe zona de știri a postului Prima TV. Până acum, Nicola a lucrat la Digi 24 încă de la începuturi, ca producător general și, ulterior, ca producător executiv. Are peste 20 de ani de experiență în televiziune.

Acesta revine la Prima TV. Nicolae a mai lucrat la acest post de televiziune chiar la începuturi, în urmă cu peste 20 de ani.

Nicola a fost producător general Digi 24 până în vara lui 2018. A renunțat la post și a rămas producător executiv.

Marius Huc a confirmat plecarea de la Prima TV: „Am demisionat în urmă cu o lună, acum sunt încă în perioada de preaviz. Urmează o provocare despre care nu pot da încă detalii.”, a declarat Marius Huc.

 
Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.