Evenimentul Zilei > Opinii > Opinii EVZ > Dictatura s-a întors tiptil-tiptil, sub altă formă, și noi încă ne facem că n-o vedem!
Dictatura s-a întors tiptil-tiptil, sub altă formă, și noi încă ne facem că n-o vedem!

Dictatura s-a întors tiptil-tiptil, sub altă formă, și noi încă ne facem că n-o vedem!

Până nu te lovește direct în freza personală, te încurajezi, ca tot românul: „Hai, bă, că n-o fi Dracul atât de negru!”, pardon de abordarea incorect politică a culorii lui Satan.

Când auzi, înainte de a fi picat în freză, de la prieteni, zici că poate exagerează, că au luat-o prea personal.

Dar, când te întorci în țara ta, România, cu certificat PCR din ultimele 24 de ore că nu ești infectat cu coronavirus și ești trimis în carantină, sub supravegherea unor amploiați de la Direcția de Sănătate Publică (DSP), începi să-ți găsești scuze că nu te-ai vaccinat.

Apoi, după opt zile, DSP îți permite, online, să poți ieși o oră jumătate din casă ca să faci un nou test PCR, cam scump, dar zici că merită dacă scapi de arestul la domiciliu care ți-a fost impus, fără să furi măcar o brânzoaică.

Dacă violai o babă, de la Vîrtoapele din Deal, conform obiceiului Justiției române luai cel mult un control judiciar, mai ales dacă aveai grijă să săvârsești fapta în județul Vaslui.

Hei bine, dacă, după opt zile, demonstrezi DSP că nu ai COVID-19 credeți că esti lăsat în libertate?

Aiurea, sistemul veghează! Big Brother, dacă știți la ce mă refer, nu are milă!

Nu te-ai vaccinat, mai stai până în a zecea zi în carantină, nevaccinatule!

Cei care mi-au fost exemplu pentru cele scrise până aici, după umilința, frustrarea și presiunea la care au fost supuși se gândesc să se vaccineze. Deși tot nu sunt convinși că nu vor rămâne cu sechele.

La urma urmei, a demonstrat cineva că vaccinul anti-coronavirus nu poate afecta, de exemplu, pe termen lung fertilitatea sau sănătatea viitorului făt?

Deși acum câteva luni le-am recomandat vaccinul, acum îi rog în genunchi să sfideze noua dictatură care s-a instalat în România.

E prea mult!

Îmi poate explica cineva de ce nu au fost eliberați din arestul la domiciliu în a opta zi de carantină, imediat după ce rezultatele testului au arătat că nu au COVID-19?

De ce au mai fost ținuți închiși încă 36 de ore?

Există o singură explicație: Să înțeleagă că s-a terminat cu libertatea de a alege în România!

Toată lumea va merge încolonată unde i se poruncește. La vaccinare e doar prima destinație din cele multe care vor urma, dacă vom continua să tăcem și să înghițim tot ce ni se servește.

Țara mea a fost pusă din nou în genunchi de marile puteri, care îndrăgesc neomarxismul.