Evenimentul Zilei > International > Dictatorul Lukașenko, cățelușul unei „modeline” de doar 22 de anișori! Foto
Dictatorul Lukașenko, cățelușul unei „modeline” de doar 22 de anișori! Foto

Dictatorul Lukașenko, cățelușul unei „modeline” de doar 22 de anișori! Foto

Președintele Belarusiei, Aleksandr Lukașenko, are o relație extraconjugală cu o femeie cu 43 de ani mai tânără.

Grație relației cu Aleksandr Lukașenkola, frumoasa tânără, Miss Belarus printre altele, a ajuns să aibă chiar și o funcție politică.

Chiar dacă este căsătorit cu Galina Lukashenko din 1975, președintele din Belarus nu se ferește deloc. Dimpotrivă. El se apare foarte des alături de amanta sa.

„Cea care îi este alături la numeroase evenimente oficiale, Maria Vasilevich, s-a făcut remarcată în ochii lui Lukașenko după ce a obținut titlul de Miss Belarus în 2018.

De atunci, amanta și președintele apar împreună la meciuri de hochei, la diferite festivaluri, la Campionatul Mondial de fotbal din Rusia, dar și la diferite baluri.

Gurile rele spun că însăși clasarea în top 5 a Mariei la competiția Miss World 2018 a fost sprijinită de Aleksandr Lukashenko”, potrivit impact.ro.

Maria Vasilevich, parlamentar la 22 de ani

În urmă cu aproximativ un an de zile, fără niciun fel de experiență politică, Maria Vasilevich a obținut un mandat la alegerile parlamentare. Presa străină anunța la acea vreme că top modelul a fost „propulsat” în această funcție de însuși Lukașenko.

Totodată, Aleksandr Lukashenko și soția sa, Galina Lukashenko, au împreună doi copii, Viktor (43 de ani) și Dmitry (39 de ani). Cei doi nu mai împart de multă vreme aceeași casă, sunt separați fără a divorța oficial.

Protestele din Belarus. Condițiile lui Lukaşenko

Lukaşenko a afirmat luni că ar fi dispus să-şi transfere prerogativele, după adoptarea unei noi Constituţii.

Potrivit agenţiei de presă oficiale Belta, Lukaşenko a anunțat că este pregătit pentru eventuale modificări ale Constiției, cu privire la redistribuirea puterii. La acestea se lucrează în prezent, potrivit spuselor sale.

El a reamintit că nu va ceda la presiuna străzii și a exclus posibilitatea unui scrutin.

„Nu voi face niciodată ceva sub presiune”, a declarat el, adăugând că nu „vor exista noi alegeri prezidenţiale”, lucru dorit de opoziție.

„Vom supune modificările unui referendum şi vă voi preda puterile mele constituţionale. Dar nu sub presiune sau din cauza străzii”, a adăugat Lukaşenko.

„Da, nu sunt un sfânt. Îmi cunoaşteţi latura mea aspră. Nu sunt etern. Dar dacă îl veţi nimici pe primul preşedinte, îi veţi distruge – la fel ca în ţările vecine – pe toţi ceilalţi”, a spus Lukaşenko, adăugând că „belaruşii nu ar trebui să facă asta”, potrivit Belta.

Sursa: impact.ro.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.