Înaltul oficial a murit brusc după ce a primit o injecție de cocarboxilază importată din China. Potrivit rapoartelor, el a suferit de boli de inimă, precum și de tensiune arterială crescută și a fost tratat la Spitalul Medical Universitar din Pyongyang.
Cocarboxilaza este utilizată în Coreea de Nord ca un panaceu pentru tratarea bolilor pulmonare, a hipertensiunii și chiar a infecțiilor contagioase. Mai mult, medicamentul este utilizat ca un antioxidant pentru tratarea pacienților în perioada precoce de accident vascular cerebral ischemic.

Liderul Suprem ar fi fost furios când a aflat de moartea reprezentantului său de încredere

S-a spus că dictatorul Kim Jong un a fost extrem de furios atunci când a aflat de moartea oficialului său în care avea mare încredere. Bărbatul, în vârstă de 60 de ani, lucrase în sectorul economic sub conducerea lui Kim Jong Il, tatăl actualului lider.

Dictatorul nord-coreean şi-a exprimat tristețea pentru pierderea unui astfel de „oficial talentat”, potrivit publicației Daily NK din Seul.

În același timp, el a ordonat oamenilor de știință să oprească testele cu vaccinurile chineze anti-Covid-19 și să se concentreze pe producerea unuia intern.

Ce lucruri a mai interzis dictatorul Kim Jong un

Nu este prima dată când liderul nord-coreean acționează unilateral pentru a interzice anumite lucruri. Recent, el a emis noi legi care interzic coafurile „non-socialiste”. Părul spikey și vopsit a fost, de asemenea, exclus în noua represiune bizară.

Potrivit Daily NK, Liga provincială pentru tineret a emis un ordin privind coafurile „neadecvate”. Documentul arată că acele coafuri neautorizate sunt „anti-socialiste” și fac parte din „vântul galben al capitalismului”.

Au fost, de asemenea, interzise îmbrăcămintea în stil occidental, cum ar fi blugii rupți sau skinny, tricourile cu sloganuri și piercing-urile pentru nas și buze. Între timp, oficialii continuă să refacă muzica pop după succesul trupelor sud-coreene de K-pop precum BTS și Blackpink, scrie Express.