Explicația Dianei Șoșoacă după ce l-a suspendat din funcție pe soțul său

Explicația Dianei Șoșoacă după ce l-a suspendat din funcție pe soțul său Sursa foto: Razvan Valcaneantu EEC

În urma semnării deciziei de suspendare a soțului său, Dumitru Silvestru-Șoșoacă, din funcția de Prim-Vicepreședinte al formațiunii politice, pe 12 februarie, Diana Șoșoacă a venit cu o explicație.

Diana Șoșoacă le-a explicat membrilor partidului S.O.S România că a luat decizia pentru a salva sufletul și viața soțului său, care e urmărit extrem de îndeaproape de serviciile secrete.

Șoșoacă explică de ce și-a suspendat soțul din SOS România

Pentru a putea să-mi salvez familia a trebuit să iau cea mai promtă decizie. Pentru a putea salva sufletul unui om și viața lui, pentru a-l scoate din ghearele serviciilor care ne-au înconjurat, a trebuit să-l suspend din funcția de prim-vicepreședinte, pentru ca semnătura lui să nu mai însemne nimic și în momentul ăsta nu va mai însemna nimic pentru ăia care ne-au înconjurat”, și-a motivat Diana Șoșoacă decizia.

Sonatoarea acuză că a fost șantajată și amenințată să respecte o serie de reguli clare.

Ne puteți urmări și pe Google News

Aceasta acuză că aceste presiuni se fac pentru că ea e cea care are cele mai mari șanse să ocupe funcție de președinte al României.

„Am întrebat și eu de ce sunt atât de interesantă pentru ei: ai cele mai mari procente și cea mai mare șansă să ajungi președintele României”, a spus Șoșoacă.

diana si silvestru sosoaca

Soții Șoșoacă. Sursa foto: Facebook

Soțul senatoarei, acuzat de încălcarea regulamentului partidului

Soțul senatoarei a fost notificat să predea în termen de 48 de ore „toate documentele partidului în format original, registrele, ștampila, precum și orice alte documente, adeziuni, procese-verbale și ștampile” pe care le are în posesie.

Dumitru Silvestru-Șoșoacă este acuzat de încălcarea repetată a Statutului partidului și a deciziilor luate de organele de conducere ale S.O.S România.

În conformitate cu decizia, Biroul Executiv Central al partidului va examina situația soțului senatoarei și va lua măsurile necesare în funcție de aceasta.

În baza aceleiași hotărâri, Dumitru Silvestru-Șoșoacă este obligat să se abțină de la orice acțiuni de denigrare a partidului sau a membrilor săi, sub sancțiunea posibilelor sancțiuni legale.

În urmă cu un an, senatoarea spunea despre soțul ei că „este cea mai mare iubire” a vieții sale.