Evenimentul Zilei > Actualitate > Dezvăluri ULUITOARE despre Elena Ceaușescu: „Înregistra partidele de AMOR ale nomenclaturiștilor”
Dezvăluri ULUITOARE despre Elena Ceaușescu: „Înregistra partidele de AMOR ale nomenclaturiștilor”

Dezvăluri ULUITOARE despre Elena Ceaușescu: „Înregistra partidele de AMOR ale nomenclaturiștilor”

Ioan Mihai Pacepa, șeful adjunct al Departamentului de Informații Externe pe timpul comunismului, a făcut dezvăluiri incredibile în cartea “Orizonturi Roșii” despre petrecerile la care participau soții Ceaușescu.

Deși pozau în oameni modești, soții Ceaușescu duceau o viață de lux. Excepție nu făcea nici meniul de la chefurile date de cuplul Ceaușescu: somon afumat de la Londra, homari de la Paris, miel la grătar de la Atena, friptură Kobe de la Tokyo, cantalupi de la Istanbul, banane și portocale de la Tel Aviv și Sacher torte de la Viena

Pacepă a făcut dezvăluiri picante și despre Elena Ceaușescu. Una dintre obsesiile ei era să știe cum fac sex nevestele nomenclaturiștilor. Astfel, aceasta îi punea pe agenții lui Ceaușescu să planteze microfoane în camerele lor.  Elena Ceaușescu era obsedată de actrița Violeta Andrei, soția ministrului de externe Ștefan Andrei, informează România TV.
"Pe la mijlocul anilor 70, Elena a vrut să știe «cum face Violeta dragoste». Câteva zile mai târziu, când i-am pus un magnetofon pe birou, Elena nu se mai sătura ascultând înregistrarea.- Curva dracului, a spus Elena respirând din greu. Ascult-o, dragă, cum șuieră din vârful limbii și cum începe-apoi să urle ca hiena, de-ți sparge timpanele. Din acea zi, Elena a făcut o pasiune pentru Violeta. În aprilie, Elena a cerut să i se instaleze echipament de ascultare în «camera din spate», iar după aceea a început să păstreze casetele cu Violeta. Și altele", scrie Pacepa în cartea „Orizonturi roșii".

Obsesia Elenei Ceaușescu nu se oprea aici. Îi plăcea să știe cum fac sex și copiii ei și o interesa să afle detalii cât mai picante despre viața lor intimă. Nicu Ceaușescu era un obișnuit al petrecerilor și îi plăcea foarte mult alcoolul. El le promitea prietenilor lui că o să îi facă miniștri, după ce vor muri Nicolae și Elena Ceaușescu, pe care îi numea "babacu și babaca". În cartea lui Pacepa este amintit un episod interesant. La o petrecere organizată de Ștefan Andrei, Nicu s-a îmbătat și a urinat pe stridii, îndemnându-i pe petrecăreți să le mănânce, acum că le-a pus "condimente". După ce s-a terminat petrecerea, Nicu Ceaușescu a agresat o chelneriță, căruia i-a sfâșiat bluza și i-a spus: "Vreau să te regulez aici. Pe masa asta, curvo". Au existat numeroase zvonuri despre Nicu Ceaușescu. Se spunea că a omorât oameni, după ce i-a călcat beat cu mașina, că viola femei și că pipăia nevestele demnitarilor de față cu ei.