Evenimentul Zilei > International > Dezvăluiri şocante despre Regina Elisabeta a II-a. L-a pălmuit la petrecere strigându-i: Eu sunt Regina!
Dezvăluiri şocante despre Regina Elisabeta a II-a. L-a pălmuit la petrecere strigându-i: Eu sunt Regina!

Dezvăluiri şocante despre Regina Elisabeta a II-a. L-a pălmuit la petrecere strigându-i: Eu sunt Regina!

Autobiografia oficială a lui Elton John „ Me”, urmează să fie lansată 15 octombrie. Succesul este garantat deoarece artistul descrie situaţii picante despre Regina Elisabeta a II-a, Prinţesa Diana, Stallone şi Richar Gere.

Elton Jon descrie un incident cu Regina şi nepotul său  Linley pe care l-a luat la palme în plină petrecere: „Când Linley a încercat în mod repetat să o convingă pe regina Elisabeta a-II-a să-l lase să rămână la petrecere, aceasta l-a plesnit peste obraz, spunându-i: Nu (jap) te (jap) contrazice (jap) cu mine (jap). Eu (jap) sunt (jap) Regina”, relatează Elton John în cartea de memorii.

Richard Gere și Sylvester Stallone au fost la un pas să se bată pentru Prințesa Diana

Elton John a povestit ceva şi mai  interesant. De data acesta despre actorii Richard Gere și Sylvester Stallone care au fost la un pas să se bată pentru Prințesa Diana. Momentul inclus în carte s-a petrecut la o petrecere dată în Londra la începutul anilor ’90 de către Jeffrey Katzenberg, fostul președinte al studiourilor Disney. Printre vedetele aflate la acea petrecere s-au aflat Prințesa Diana, Richard Gere şi Sylvester Stallone.

Richard Gere și Diana păreau foarte apropiaţi, iar Sylvester Stallone extrem de agitat

„Nu am putut să nu observ o atmosferă ciudată în cameră” scrie John, explicând că la acea vreme, Diana era separată de prințul Charles, iar Gere își încheiase relația cu Cindy Crawford.

„Judecând după felul în care se uita la ei, lui Stallone nu-i pica deloc bine prietenia ce se lega între Diana și Richard. Cred că venise la petrecere cu intenția clară de a o agăța el pe Diana, și acum își vedea planul ruinat”, a scris artistul.

„Înaintea cinei, cei doi actori au dispărut – au fost găsiți până la urmă angajați într-un conflict ce trecuse pragul violențelor verbale”. Elton John a spus că Stallone a părăsit petrecerea, în vreme ce Diana și Gere și-au reluat locul în fața șemineului.

„Stallone înfuriat la maxim a strigat că nu ar fi călcat sub nicio formă la acea petrecere dacă ar fi știut că se află acolo și Făt-Frumos (Richard Gere)”, a mai scris John, potrivit Daily Mail.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.