Evenimentul Zilei > Actualitate > Dezvăluiri BOMBĂ în showbiz. Cum a băgat-o Rică Răducanu în spital pe Corina Chiriac
Dezvăluiri BOMBĂ în showbiz. Cum a băgat-o Rică Răducanu în spital pe Corina Chiriac

Dezvăluiri BOMBĂ în showbiz. Cum a băgat-o Rică Răducanu în spital pe Corina Chiriac

Marele fost sportiv Rică Răducanu a răspuns la întrebările incomode ale unei jurnaliste referitoare la viaţa lui personală. Glumeţ aşa cum îl ştie toată lumea, Rică Răducanu a răspuns în maniera foarte cunoscută.

Întrebat dacă în tinereţe a folosit anumite formule de fete, Rică a răspuns : ”Eu eram cu ciocolata, ciocălăți și savarină. La cofetărie și suc de un leu”, potrivit wowbiz.ro

De asemenea, o altă întrebare la care simpaticul Rică Răducanu a răspuns a fost în legătură cu lucruri mai triste din viaţa sa amoroasă, adică, dacă a fost vreodată părăsit de vreo fată

 „Eram în Giulești acolo, vai de capul meu. N-aveam nicio șansă, vezi Doamne. M-am dus la Casa de cultură și eram cam negru la culoare, habar n-am, și mă  învăța mama să dansez cu ele. Acolo, veneai cu părinții. Și când m-am dus acolo, m-am enervat rău atunci, m-am dus la una și am zis <<domnișoară, îmi dați voie să…>> și mi-a zis <<Ce vrei mă? Pleacă dracu'>>. M-am enervat, am zis nu ajung și eu ceva în viața mea? M-am simțit foarte nasol. Jucam meciuri de fotbal pe stadion, artiștii cu o echipă de fotbal. Și arbitrii de centru erau Stela Popescu și frumoasa asta a lui Bibanu, și Corina Chiriac. Ea a crezut că o iau în brațe și am strâns-o și i-am rupt coastele, am dus-o la spital, ce am pățit și cât m-a înjurat”, a răspuns fostul fotbalist.

Întrebat care e cel mai penibil moment trăit în compania unei femei?

Rică Răducanu: ”Eu, pe timpuri, ținând cont că trebuia să fiu slab așa, și am luat niște pastile și m-am dus cu fata și m-a luat…”

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: