Evenimentul Zilei > Politica > DEZVĂLUIRE de SENZAȚIE: care este EXORBITANTUL PREȚ al Cumințeniei Pământului!
DEZVĂLUIRE de SENZAȚIE: care este EXORBITANTUL PREȚ al Cumințeniei Pământului!

DEZVĂLUIRE de SENZAȚIE: care este EXORBITANTUL PREȚ al Cumințeniei Pământului!

Cunoscutul critic de artă Pavel Șușară estimează, pe Facebook, prețul celebrei sculpturi ”Cumințenia Pământului”, plecând de la faptul că lucrarea ”Tânără sofisticată” s-a vândut, marți, cu exorbitanta suma de 71.000.000 dolari. Nici mai mult, nici mai puțin, Șușară susține că prețul ”Cumințeniei Pământului” (”lucrare infinit mai importantă”) depășește, pe piața liberă, 100 milioane dolari!

”‹Tânără sofisticata›, bronz, de Constantin Brâncuși, s-a vandut, ieri, cu 71.000.000 dolari. Poate labagiii care isi dau cu presupusul in legatura cu prețul Cumințeniei Pamantului, lucrare infinit mai importanta decat cea proaspat vanduta, își mai temperează elanurile hermeneutice, in general, si pe cele de evaluatori amatori si neantrebati, in particular. Pe piata liberă, Cumințenia… trece de 100 milioane. Informație gratis, doar asa, pentru cultura generală a băgătorilor de seamă si a furnizorilor de opinii prețioase!”, scrie Pavel Șușară.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.