Evenimentul Zilei > Monden > Dezmăț total în ultimul clip al Annei Lesko
Dezmăț total în ultimul clip al Annei Lesko

Dezmăț total în ultimul clip al Annei Lesko

Ultimul videoclip al sexoasei Anna Lesko face ravagii.  L-a zăpăcit pe Sterp, dar a făcut praf și fanii. Aproape 5 milioane de vizualizări a strâns clipul în mai puțin de două săptămâni de la lansare, ceea ce e, categoric, un record pentru showbiz-ul românesc.

Anna Lesko știe să îți țină fanii aproape, și, așa cum a obișnuit pe rețelele sociale, nu se sfiește să își arate nurii. În ultimul clip diva pozează languros și se mișcă provocator. Greșeală de editare sau nu, într-una din scene, vedetei i se vede chiar și lenjeria intimă.

Cert este că la așa o apariție provocatoare, nu e de mirare că videoclipul oficial al piesei a ajuns la peste 4,9 milioane de vizualizări în doar câteva zile. În spatele acestui videoclip colorat și de succes, ca și al celor în care apar Florin Salam, Jador, Ruby și cam toți artiștii în vogă acum, stă producătorul Costi Ioniță.

Versurile piesei care o face și mai celebră îi aparțin Annei Lesko:  ”Соѕtі dаvау, Соѕtі dаvау / Fоrtzа, Соѕtі dаvау / Соѕtі dаvау, hаіdе hаіdе. Роаrtа-mа іn lеаgаn / Те vаnd раn’ lа ѕtеlе / Маtаѕе ре ріеlе / Саntа-mа-n tасеrе / Саntа-mа-n tасеrе, dа dа. Нора, hора mаі Іvаnkо / Еа lуublуu, tе quіеrо tаntо / Еа lуublуu tеbуа Іvаn. Нора, hора mаі Іvаnkо / Eа lуublуu, tе quіеrо tаntо / Еа lуublуu tеbуа bоlvаn. (…) Іа-mа, іа-mа іnса о dаtа / Еа lуublуu, tе quіеrо tаntо (…) / Nорtіlе dе vаrа / Lе ѕсrіu lаngа tіnе / Сu nuаntе dе іubіrе / Те-аѕ рісtа dіn νіѕе / Ре ѕtеlеlе рrоmіѕе, dа (…)”

Citiți articolul integral pe Rețete și vedete.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.