Concret, temut interlop jură din închisoare răzbunare după ce a auzit că fratele său Costel, zis și „Bad Boy” pentru că aceasta iar fi…corupt soția, scriu jurnaliștii de la Cancan.ro. 

Surse apropiate de temutul clan al Cordunenilor au dezvăluit că Ramona a fost plecată de acasă, aşa cum chiar Costel recunoştea, iar acum soţia lui Adrian, supranumită „Diamantul roz”, îşi aşteaptă judecata în familie. 

Oamenii spun că acest conflict s-ar putea sfârși cu o baie de sânge în cel mai temut clan din Moldova, Adrian jurând răzbunare din arest, potrivit sursei citate. În trecut, Costel Condurățeanu spunea că nu se teme de fratele său deoarece el ştie să se apere. Iar istoria o confirmă, având în vedere că acesta a fost campion mondial la cadeţi şi vicecampion european la lupte libere. A şi participat la două ediţii ale Jocurilor Olimpice, la Barcelona în 1992 şi la Atlanta, în 1996.

Costel Corduneanu admitea că Ramona a plecat de acasă, dar nega că ar fi fost ameninţat de fratele lui, Adrian. „Nimic nu este sigur. Poate e o depresie. Ea a dispărut, e plecată de vreo cinci zile de acasă, nu ştim unde e. Cum să mă ameninţe pe mine?c. Astea sunt nişte informaţii false. Să lăsăm timpul, să vedem. E greu să mă ameninţe pe mine, fiindcă ştiu să mă apăr”, a declarat Costel Corduneanu, pentru sursa citată. 

Ramona însă neagă faptul că a fost plecată, iar mama ei spune că totul ar pleca de la o femeie de afaceri din familie care i-ar vrea răul fiicei sale. "Ramona a avut clinciuri cu această femeie. Noi nu mai vrem să avem tangenţă cu fraţii. Copiii nu mai vrem să aibă de-a face cu aşa ceva", ne-a spus soacra lui Corduneanu.

Adrian Corduneanu a aflat în toamna lui 2017 pedeapsa finală pe care va trebui să o execute în dosarul şantajării unui agent comercial din Iaşi. Deşi prima instanţă stabilise o condamnare de trei ani şi şase luni, judecătorii de la Curtea de Apel Iaşi au conchis că pedeapsa era prea mică. El a primit, astfel, o pedeapsă definitivă de patru ani şi opt luni, din care se va scădea perioada de peste un an petrecută deja în arest preventiv. După ce va ieşi din închisoare, Corduneanu nu va avea dreptul să discute cu victima sa sau cu rudele acesteia timp de cinci ani. Tot cinci ani nu va avea voie „Beleaua” să se apropie nici de Ionel Bogdănici, prietenul său, care a fost şi el condamnat în acest dosar, la trei ani şi opt luni de închisoare, cu aproape un an mai mult decât stabilise prima instanţă.