Evenimentul Zilei > Justitie > Detalii terifiante din trioul Negulescu-Coldea-Kovesi. Cum a admis „Portocală” legătura cu cei doi
Detalii terifiante din trioul Negulescu-Coldea-Kovesi. Cum a admis „Portocală” legătura cu cei doi

Detalii terifiante din trioul Negulescu-Coldea-Kovesi. Cum a admis „Portocală” legătura cu cei doi

Consultantul politic Cozmin Guşă a făcut dezvăluiri senzaţionale, luni, la Realitatea TV,  despre fostul procuror DNA, Mircea Negulescu, zis „Portocală”, afirmând că acesta este omul lui Coldea şi Maior.

După aceste dezvăluiri, Negulescu a recunoscut, implict, prin declarația pe care a dat-o, că a făcut parte din gruparea „Noi suntem Statul!”: „Mă amuză analiza lui Cozmin Gușă. Dacă era așa bun analist cum explică că nu a putut să prevadă degringolada economico-financiară a postului Realitatea TV. A uitat când era parte a statului paralel când a preluat Realitatea TV?”

La afirmaţiile fostului procuror care a fost dat afară din magistratură anul trecut, Cozmin Guşă a mai spus: „ Mirarea mea e că din toată pleiada de colaboratori pe care îi au Coldea şi Maior l-au găsit pe ăsta, pe Portocală.

Nu-i răspund neapărat acestui Negulescu, Portocală… E un amărât pe care alţii îl consideră un om de o structură nenorocită. Ce i s-a întâmplat în ultima vreme e puţin din ce ar trebui să i se întâmple având în vedere isprăvile lui. Amintiţi-vă dialogurile cu Andreea Cosma sau violeţele verbale pe care le-a avut în faţa unui ca Ponta, ca Blaga, Sebastian Ghiţă… Isterii care sunt demonstrate astăzi şi mărturisite de către cei care au suferit din partea lui. Trebuie să folosim acest demers public al său ca să spunem două lucruri: conservele se activează în această perioadă, iar dacă ieri vorbeam de cele 3 conserve: Ponta, Tăriceanu şi Diaconu, azi mai e unul, de un calibru mai mic. Demonstrează că discuţiile legate de statul paralel de la Ploieşti şi unitatea militară care a fost agregată acolo cu sarcini precise către politicieni şi oamenii de afaceri să-i termine, formată din procurori de la Ploieşti, coordonaţi de Florian Coldea sau chiar Kovesi. Această intervenţie isterică a lui demonstrează că aşa e. Mirarea mea e că din toată pleiada de colaboratori pe care îi au Coldea şi Maior l-au găsit pe ăsta, pe Portocală”, a spus Cozmin Guşă.

De asemenea, Cozmin Guşă a mai spus că problemele pe care le-a întâmpinat postul Realitatea TV, probleme create de membrii fostului stat paralel.

 

„Apropo de Realitatea… noi Realitatea TV am preluat-o în insolvenţă fiind de la Sorin Ovidiu Vântu, care în niciun caz nu putea fi considerat un om al statului parelel. Poate din vremea fostului stat paralel, din vremea regretatului Radu Timofte, fostul şef al SRI, dar asta e altceva. Eforturile pe care le-am făcut au adus Realitatea TV în punctul de a fi considerată cea mai prestigioasă TV de ştiri din România, ceea ce nu e puţin lucru. Dacă ar fi fost aşa cum zic unii, nu Portocală ăsta, dar zic alţii mai inteligenţi decât el, poate că n-am fi avut pleiada de probleme din ultima vreme, să ţinem în viaţă acest post, membrii fostului stat parelel s-au chinuit să ne distrugă, au acţionat împotriva audienţei noastre, dar fără succes”, a zis Guşă.

„Faptul că-i deranjează atât de mult încât l-au mobilizat pe Portocală ne arată că planul este uşor disperat. Este un plan menit să-i acorde avantaje lui Dan Barna, în dauna lui Klaus Iohannis, în prima fază să-i creeze probleme PSD-ului şi lui Dăncilă, care atenţie!, este diferită de Dragnea. Lupta lor contra lui Dăncilă o califică pe aceasta ca nefăcând parte din statul paralel, aşa cum făcea Dragnea. Relaţiile lui Dragnea cu Coldea sunt de notorietate. Coldea nu este un biet pensionar, este un rezervist cu foarte multe informaţii la dispoziţie, care este dublat de alţi rezervişti frustraţi… S-a creat o structură paralelă deciziilor din statul român care au avut acces la toate informaţiile importante din statul român şi care în baza acestor informaţii şi dosare de şantaj pe care le au joacă politic astăzi, ceea ce ne arată că suntem într-un moment periculos pentru integritatea statului român, că nu e cazul să fac analiză politică. Oamenii dores să joace cu toate mijloacele”, a mai spus consultantul politic.

 

Referitor la ruperea coaliţiei PSD-ALDE, Cozmin Guşă a spus că există motive subterane pentru care Călin Popescu Tăriceanu a rupt alianţa şi a preferat să meargă alături de Pro Romania.

 

„O mai spun încă o dată: Tăriceanu a avut în urmă cu o lună o propunere din partea PSD-ului ca toţi oamenii de la ALDE să meargă pe listele comune PSD-ALDE, iar Tăriceanu să rămână şeful Senatului. După marele eşec de la europarlamentare, nici ALDE, nici Tăriceanu nu se mai calificau pentru alegeri locale sau parlamentare sau amărâtul de Tăriceanu pentru prezidenţiale. De ce a refuzat şi a preferat să sară cu paraşuta în gol şi să meargă să-l susţină pe unul ca Mircea Diaconu? Este o întrebare egală cu unde sunt teroriştii de din 1989. Este un joc subteran, vă rog să ţineţi minte numele de Sebastian Vlădescu, partenerul de peste 20 de ani al lui Tăriceanu şi fost ministru de Finanţe şi care este inculpatde DNA şi care a scris câteva sute de pagini şi care-l vizează pe Tăriceanu într-un posibil al doilea nou dosar. Atunci, Tăriceanu, în baza acestui şantaj pe care-l bănuia Cristoiu, a trebuit să mimeze acest joc politic, în care a sărit în gol. Cu PSD-ul cum e el, cu 18-20 la sută, avea o certitudine, nu e de 6 la sută cum e Pro Romania. Această aventură a îmbrăcat-o în orice altceva, dar care să nu sugereze acest şantaj la adresa lui făcut de oamenii din fostul stat parelel, care s-au întâlnit în Croaţia… să-l facă pe operatorul de serviciu să arunce cu rahat turcesc în ventilator, mă refer la filo-turcul Victor Ponta”, a încheiat Cozmin Guşă, potrivit realitatea.net

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: