Detalii șocante despre ritualul satanic de la Giurgiu. Ce probe au apărut la dosar

Detalii șocante despre ritualul satanic de la Giurgiu. Ce probe au apărut la dosar

Ies la iveală noi date din dosarul fetei de 16 ani, abuzată într-un ritual satanic la Giurgiu. În cadrul acestuia s-a folosit o troiță care a fost furată chiar din centru orașului, fără ca nimeni să se sesizeze.

Surse din anchetă au afirmat că agresorul ar fi furat o cruce de pe monumentul din centrul orașului. A folosit apoi obiectul în ritualul satanic în care a supus-o pe fată.

Tânăru de 25 de ani, pentru a-și duce la îndeplinire planul cu privire la acel ritual ar fi furat crucea din cadrul unui monument aflat în centrul orașului. Este vorba de Troița, care deși nu era în administrarea primăriei, nimeni nu s-a sesizat.

Crucea a fost dusă apoi în clădirea abandonată unde s-au petrecut atrocitățile din rimpul ritualului satanic, informează Antena3.

Ne puteți urmări și pe Google News

O fată de 16 ani a fost violată de un tânăr de 25 după un ritual satanic şi după ce a fost drogată. Fata si-a recăpătat cunoştinţa abia a doua zi, când s-a trezit singură pe o saltea incinerată, într-o clădire abandonată. Tânărul, a filmat tot ce s-a întâmplat cu fata.