Evenimentul Zilei > Actualitate > Detalii cutremurătoare. Momentele sfâșietoare din viața lui Dincă. Așa a devenit criminal!
Detalii cutremurătoare. Momentele sfâșietoare din viața lui Dincă. Așa a devenit criminal!

Detalii cutremurătoare. Momentele sfâșietoare din viața lui Dincă. Așa a devenit criminal!

Dorin Dumitran, profilerul IGPR care a intrat în mintea lui Gheorghe Dincă, monstrul din Caracal, susține că Dincă a trecut prin două evenimente traumatizante care au dus la „declanșarea” laturii sale de criminal.

„Sunt două evenimente majore pe care el le invoca. Sinuciderea atipică a tatălui său, care a fost găsit spânzurat, pe orizontală, în pat, de către mama lui. Era un om aspru.

Mama lui Dincă stătea întru-un pat alăturat și a telefonat acasă. Ea a fost prima care a constatat ce s-a întâmplat cu tatăl lui Dincă, iar Dincă a aflat imediat după aceea.

Al doilea eveniment traumatic la care el a necesitat toate resursele pentru a face față, este sinuciderea nașului lui.

A fost găsit într-o poziție foarte ciudată, lângă un calorifer, în șezut, pe un ziar. El avea o relație mai bună cu nașul lui. Asta poate constitui un factor de vulnerabilitate. Poate mai sunt și alți factori, date pe care nu le cunoaștem.

A avut momente de deschidere și de închidere periodice. A fost ca un carusel. Așteptăm să vină rezultatele primelor expertize, iar acest factori a creat presiuni asupra lui și a noastră”, a declarat Dorin Dumitran, la România TV.