Evenimentul Zilei > Actualitate > Descoperire macabră la Ocnița. Trei cadavre găsite într-o casă incendiată
Descoperire macabră la Ocnița. Trei cadavre găsite într-o casă incendiată

Descoperire macabră la Ocnița. Trei cadavre găsite într-o casă incendiată

Anchetatorii încearcă să stabilească identitatea a trei cadavre descoperite în gospodăria unui bărbat din Republica Moldova.

Trei cadavre au fost găsite, luni noaptea, într-o gospodărie ce îi aparține unui bărbat în vârstă de 43 de ani din satul Unguri, raionul Ocnița, Republica Moldova. Conform anchetatorilor, pe corpul uneia dintre victime au fost identificate urme care indică o moarte violentă, conform jurnal.md.

În gospodăria respectivă a izbucnit un incendiu, iar vecinii au sunat la număul de urgență 112, la ora 02.25. În urma efectuării cercetării la fața locului, în curtea casei a fost descoperit cadavrul unui bărbat cu semne de moarte violentă. Totodată în urma intervenției de stingere a focului au mai fost depistate două cadavre carbonizate. Deocamdată, victimele nu au fost identificate, conform sursei citate.

A fost creat un grup care se va ocupa de anchetă

Oamenii legii au inițiat un proces penal, fiind creat un grup de lucru format din ofițeri de investigații ai Inspectoratului Național de Investigații și de urmărire penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și identificării victimelor.


Martor la o crimă dosită timp de 30 de ani. Un camion al Internelor a ucis un demonstrant!

Crima care a înfiorat România. Ce s-a întâmplat cu primul condamnat pe viață după Revoluție

Crimă oribilă! Guvernator, asasinat într-o toaletă, deși era păzit de 15 bodyguarzi

Exclusiv EvZTV. Crima din Ghimpați, dezvăluiri uluitoare. Rolul COVID-19 în tragedia care a șocat România