Evenimentul Zilei > Social > Descoperire macabră la Constanța. Două cadavre carbonizate găsite într-o casă
Descoperire macabră la Constanța. Două cadavre carbonizate găsite într-o casă

Descoperire macabră la Constanța. Două cadavre carbonizate găsite într-o casă

Cadavrele carbonizate a doi frați au fost găsite astăzi în casa în care locuiau, din comuna Ghindărești, în județul Constanța. Împrejurările morții celor doi bărbați sunt încă un mister, nimeni din vecini nu știe să fi avut loc vreun incendiu în locuința acestora.

Cele două cadavre carbonizate și în stare de putrefacție au fost descoperite, astăzi dimineață, de o persoană care venise în vizită la cei care locuiau acolo. Omul a anunțat un vecin care, la rândul lui, a alertat poliția. Au fost chemate și cardele medicale de la Serviciul Județean de Ambulanță Constanța.

 

Camera in care se aflau cadavrele arăta ca după un incendiu, fiind posibil să fi avut loc fără propagare. Lângă pat erau mai multe sticle goale. Din primele cercetări, se pare că sunt doi frați de, în vârstă de 55, respectiv 60 de ani, dar nu au putut fi încă identificați. Polițiștii criminaliști efectuează cercetări pentru clarificare modului în care au murit cei doi bărbați. Cauza decesuui va fi stabilită de medicii legiști, după necropsie.