Evenimentul Zilei > Politica > Deputatul Răzvan Tănase s-a întors în PRU, partid din care a plecat în ianuarie pentru că promova NEPOTISMUL
Deputatul Răzvan Tănase s-a întors în PRU, partid din care a plecat în ianuarie pentru că promova NEPOTISMUL

Deputatul Răzvan Tănase s-a întors în PRU, partid din care a plecat în ianuarie pentru că promova NEPOTISMUL

Deputatul Răzvan Tănase s-a reîntors zilele trecute în Partidul România Unită după ce a plecat din PND, unde era preşedinte executiv.

"Bine ai venit, Răzvan! Partidul România Unită mai are un parlamentar. Deputatul Răzvan Tănase a ales să renunțe la funcția de Președinte Executiv al PND și s-a înscris în PRU. De astăzi suntem mai puternici, iar mâine vom fi și mai puternici!", a scris preşedintele PRU, Bogdan Diaconu, pe contul său de Facebook.

Însă ce nu spune Bogdan Diaconu este că Răzvan Tănase a mai fost membru PRU, pe care l-a părăsit cu scandal, în luna ianuarie, la o zi după Congresul Partidului România Unită, care a creat patrula „Vlad Țepeș, dezamăgit de nepotism și de „atitudinea dictatorială”.

„Deşi m-am alăturat Partidului România Unită îndemnat de sentimentul naţionalist şi de dorinţa de a lupta pentru păstrarea valorilor şi identităţii poporului român, perioada petrecută în cadrul acestei formaţiuni politice mi-a demonstrat faptul că idealurile expuse de lideri se materializează prin simple discursuri demagogice şi diversiuni josnice, fără acţiuni concrete care să vizeze cetăţenii şi neamul românesc”, se arăta în scrisoarea de demisia a deputatului Tănase, potrivit evz.ro din 25 ianuarie 2016.

El acuză nepotismul și dictatura din partidul condus de deputatul Bogdan Diaconu.

„Din păcate, acest tânăr partid a dus la cele mai înalte cote lucrurile negative din partidele deja cunoscute, aici naşul şi finul fiind cei care ştiu tot, hotărăsc tot, de ceilalţi folosindu-se şi tratandu-i drept simpli cotizanţi. Nu cred că ne dorim un alt proiect care să ia din metehnele vechilor partide, unde totul se aprobă doar de către două-trei persoane , în PRU  'conducătorii mascaţi în patrioţi' fiind chiar rude.        

Nepotismul care tronează în această formaţiune, dezinteresul acut faţă de popor şi proprii membri, lipsa de implicare, precum şi atitudinea dictatorială tradusă prin excluderea peste noapte a membrilor sau chiar a unor întregi organizaţii, fără a avea o minimă fundamentare, sunt doar câteva dintre motivele care m-au convins că Partidul România Unită nu este decât un alt proiect prin care se doreşte înşelarea alegătorilor, proiect în care personal nu am cum să mă regăsesc”, mai scria Răzvan Tănase.