Merge cam de 40 de ori pe zi la toaletă şi chiar şi-a dat demisia de la ultimul loc de muncă, pe motiv că îi displăcea gustul apei de acolo. Deşi depăşeşte cu mult doza zilnică recomandată de apă, Sahsa susţine că şi-a făcut toate analizele şi stă foarte bine cu sănătatea, relatează dailymail.co.uk.
„De cum încep să-mi simt gura uscată, nu mă mai pot concentra la altceva decât să beau apă. Am o senzaţie de sete cam tot timpul şi mereu trebuie să mai iau câteva înghiţituri, este o dependenţă. Oamenii care nu cred că nu pot bea prea multă apă nu m-au cunoscut pe mine”, spune Sasha.
Cel mai mult a dormit o oră şi 15 minute neîntrerupt. În rest, se trezeşte din oră în oră ca „să-şi facă plinul” de apă. Tânăra adobândit acest obicei încă de când avea doi ani. Începuse să ceară din ce în ce mai multă apă, iar părinţii au dus-o la medic. Doctorii au confirmat însă că nu are nicio problemă de sănătate.
Sasha a început să bea din ce în ce mai multă apă, ajungând la vârsta de 13 ani la 12 litri pe zi. În pauze, la şcoală, în loc să se joace cu ceilalţi colegi, stătea lângă „ţâşnitoare” ca să bea apă.
În mod normal, medicii spun că un consum exagerat de lichide poate fi extrem de dăunător sănătăţii. Apa în exces poate să dilueze sângele sau „să umfle” în exces celulele din creier, ceea ce poate fi fatal.