Denise Rifai și Dan Bittman, surprinși pe plajă la Mamaia, extrem de apropiați

Denise Rifai și Dan Bittman, surprinși pe plajă la Mamaia, extrem de apropiați Sursa foto: EVZ / Răzvan Vălcăneanțu

Deși au negat vehement că ar forma un cuplu, ci că sunt doar prieteni, Denise Rifai și Dan Bittman au fost surprinși în vacanță pe Litoral.

S-a speculat mult timp în spațiul public că între vedeta de televiziune Denise Rifai și solistul trupei Holograf, Dan Bittman, ar exista mai mult decât o simplă prietenie și simpatie, așa cum au pretins mereu cei doi. De altfel, solistul a fost invitat într-una din edițiile emisiunii prezentate de Denise, făcând un record de audiență.

Recent, aceștia au confirmat că formează un cuplu, arată pozele surprinse de papparazii Cancan pe litoralul Mării Negre, în stațiunea Mamaia, considerată un templu al luxului la malul mării.

Bittman și Denise Rifai, împreună pe plajă, la Mamaia

Denise Rifai a fost mereu extrem de discretă în ceea ce privește viața sa personală. Deși a acordat interviuri în care a vorbit despre genul ei de bărbat și dorințele personale, aceasta nu a confirmat niciodată prezența unui bărbat anume în viața ei.

Ne puteți urmări și pe Google News

În pofida vârstei de 61 de ani, Dan Bittman nu și-a pierdut instinctul de cuceritor.Atitudinea sa, așa cum a fost surprinsă de presa mondenă, arată că este foarte conștient de prezența unei dive ca Denise Rifai lângă el la plajă. Prezentatoarea de la Kanal D a acceptat invitația lui Bittman și s-a așezat pe nisipul fierbinte în prezența faimosului cântăreț. Precaută, jurnalista s-a ascuns sub borul larg al unei pălării.

Denise Rifai în costum de baie sexy

Denise Rifai a impresionat mereu printr-un aspect fizic de invidiat și prin ținutele elegante de pe micul ecran. Fiecare apariție publică a sa a avut darul să atragă atenția. Deși în general adoptă un stil sobru, vedeta lasă întotdeauna la vedere unele accente sexy, care să-i pună în valoare forța de seducție.

Denise Rifai s-a obișnuit să posteze pe Instagram fotografii din sala de fitness, unde merge cu multă perseverență. Lucrul la sală se vede, astfel că, la 37 de ani, realizatoarea de televiziune etalează un corp suplu și tonifiat. Pozele surprinse de la mare reflectă exact acest lucru, iar Denise a făcut furori pe plaja din Mamaia cu corpul său apetisant.