Evenimentul Zilei > Social > Denise Rifai, mesaj fierbinte pentru premier după Valentine’s Day: ”E un tip…”
Denise Rifai, mesaj fierbinte pentru premier după Valentine’s Day: ”E un tip…”

Denise Rifai, mesaj fierbinte pentru premier după Valentine’s Day: ”E un tip…”

Nominalizarea lui Florin Cîțu pentru funcția de premier a stârnit un val de critici. Un mesaj cu cu totul special a venit însă de la Denise Rifai, moderatoarea emisiunii ”Legile puterii” de la Realitatea Plus. Jurnalista spune că Florin Cîțu are toate calitățile...

Desigur. O sa asistam la un mare macel politic si mediatic. desigur o sa auzim toate relele cele mai rele despre Florin Citu. Nu conteaza ! Ei sunt in echipa. Ludovic Orban este si el acolo. Are toata experienta politica necesara. Este si va ramane presedintele PNL si cu siguranta lucrurile vor fi bine.

Imi doresc insa mult sa vedem totusi un Guvern instalat in Romania. Chiar daca PSD vor incerca sa tranteasca guvernul Citu. Romania are nevoie de un Guvern mai ales ca economic suntem destul de fragili iar pericolul cu boala asta cumplita e foarte aproape de noi. Nu mai e timp si loc pentru circ politic!

In tot cazul. De azi – toate cartile sunt deschise si totul e posibil ! Azi deja suntem in plina zi de negocieri politice si o sa ne putem da seama cam cum stam cateva ore mai tarziu.

Mult succes Echipei de Premieri din Romania!

PS. Pentru nominalizarea lui Florin Cîţu, cred ca ii iert presedintelui Iohannis toate greselile de pana acum”, a scris Denise Rifai pe pagina sa de Facebook.

 

 

PAGINA ANTERIOARA

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: