Evenimentul Zilei > Politica > Denise Rifai a răbufnit! ”Nu PNL e partidul care a mers cu căciula-n mână la Kiseleff să cerșească voturi” Cine a supărat-o pe prezentatoare
Denise Rifai a răbufnit! ”Nu PNL e partidul care a mers cu căciula-n mână la Kiseleff să cerșească voturi” Cine a supărat-o pe prezentatoare

Denise Rifai a răbufnit! ”Nu PNL e partidul care a mers cu căciula-n mână la Kiseleff să cerșească voturi” Cine a supărat-o pe prezentatoare

Denise Rifai a transmis un mesaj foarte dur pe rețelele de socializare! Prezentatoarea a vorbit despre USR și legătura dintre Dacian Cioloș și Liviu Dragnea. Aceasta a scos la iveală prietenia dintre USR și fostul șef PSD.

Prezentatoarea emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” s-a arătat nemulțumită de acțiunile USR, ba chiar mai mult, i-a acuzat pe aceștia că ar avea o frumoasă prietenie cu Liviu Dragnea.

USR și Dragnea, prietenie la cataramă

„Să Ne Amintim puțin ce făceau în urma cu 6 ani cei care astăzi ni se prezinta ca maaaari și fioroși adversari ai PSD. Desigur că mă refer la USR. În frunte cu același Dacian Ciolos care astăzi spunea că e o glumă proastă ca un eventual Guvern PNL-USR să fie condus tot de Florin Citu.

Ei bine, după cum o să vizionați în materialul atașat, Dacian Ciolos, nu doar că l consideră pe Dragnea Un AMIC, nu doar că i-a oferit domnului Dragnea un post de ministru pentru Vasile Dancu la cel mai important minister pentru un șef de partid, dar a mers fără nici o problemă în sediul PSD, să adune voturi pentru a și trece Guvernul.

Așa că Nu PNL e partidul care a mers cu căciula n mână la Kiseleff să cerșească voturi, Cum au făcut însă Alții care astăzi joacă această glumă proastă cu România! Tot circul pe care l fac USR este pentru că ei nu și doresc în fapt DELOC să intre la guvernare! De aceea au votat moțiunea de cenzura împotriva Guvernului PNL și de aceea au votat, recent, tot alături de AUR, anchetarea averii președintelui Iohannis.

Mă rog. E doar o chestiune de timp. Vom vedea împreună planul pe care USR îl au pentru România. We shall watch&see! Sper că între timp să vedem un Guvern serios și stabil așezat la palatul Victoria”, a scris Denise Rifai pe Facebook., potrivit Capital.ro

Denise Rifai, impresionată Florin Citu

Prezentatoarea a ținut să-l laude pe Florin Citu, spunând că apreciază că se zbate pentru populație.

„Cata specula și fakenews în declarațiile liderilor politici de astăzi! Președintele PNL, Florin Citu, caută să așeze o Guvernare stabilă iar piața bârfelor politice e inundată de fake news: că Florin Citu se vrea premier, că exista relație încordată cu președintele Iohannis, că FlorinCitu umbla singur pe la negocieri!”, a scris Denise Rifai.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: