Jurnalista Denise Rifai susține că că i-a ținut pe miniștrii din cabinetul ei vreme de două ore la ușă în timp ce ea era în birou cu stilistul personal. Jurnalista de la Realitata TV susține că a primit această informație din mai multe surse, iar Viorica Dăncilă ar avea un comportament sfidător, mai ales că sunt multe probleme care îi macină pe români, pe lângă cazul Alexandra, iar aici a amintit de rectificarea bugetară care ne va afecta pe toți.

Denise Rifai susține că printre persoanele revoltate de atitudinea premierului sunt chiar persoane din guvern, miniștri, secretari de stat și alt personal auxiliar. Conform surselor vedetei de la Realitatea TV, Dăncilă ar fi petrecut timp prețios cu un extrem de cunoscut stilist din țara noastră.

Mai mulţi oficiali guvernamentali neagă informaţia transmisă în spaţiul public de jurnalistul Realitatea Denise Rifai cum că premierul Viorica Dăncilă s-ar fi întâlnit miercuri la Guvern cu un stilist vestimentar şi că i-ar fi ţinut pe miniştri în faţa uşii de la biroul personal.

„Vioriko, ai stat două ore în birou cu un stilist”

„Vioriko, ai stat două ore în birou în Guvern cu un stilist, miercuri, cu miniștrii așteptându te la ușă????? În tot dezastrul asta, în toate problemele în care România este scufundată acum, chiar și economic vorbind, cu rectificarea bugetară, cu datele proaste ale execuției bugetare la primele 6 luni, cu informații despre introducerea unor taxe noi, creșterea unor accize, introducerea unui mega subiect cum este cel al impozitării pensiilor speciale…”, a scris Denise Rifai pe Facebook.

 

Te-ar putea interesa și: