Evenimentul Zilei > Actualitate > Demisia momentului în televiziune! Un reporter celebru a plecat de la Antena 3. Dezvăluirea făcută la despărţire
Demisia momentului în televiziune! Un reporter celebru a plecat de la Antena 3. Dezvăluirea făcută la despărţire

Demisia momentului în televiziune! Un reporter celebru a plecat de la Antena 3. Dezvăluirea făcută la despărţire

Antena 3 rămâne fără cel mai experimentat reporter de televiziune. Roxana Ciuca a confirmat că şi-a dat demisia din trust, deşi nu și-a dorit să plece. Mai precis, Roxana Ciucă pleacă din redacție după aproape opt ani de colaborare. Decizia a fost luată de jurnalistă chiar în această dimineață fără a menționa motivul plecării sale.

Roxana Ciuca s-a remarcat datorită stilului de a relata cazurile de pe teren. Se poate spune că Antena 3 pierde unul din cei mai experimentați reporteri şi, totodată, pe unul din cei mai vechi care a lucrat pentru celebrul trust.

Jurnalistă a dorit să sublinieze faptul că „rămâne strict între mine şi conducerea Antena 3” motivul plecării sale.  Roxana Ciucă recunoaște că nu și-a dorit să plece pentru că aici a crescut şi s-a format ca jurnalist.

Este vestea momentului din televiziune: Roxana Ciuca a demisionat de la Antena 3

Așadar, Antena 3 rămâne fără cel mai experimentat reporter de teren. După aproape opt ani la postul din grupul Intact, Roxana Ciucă pleacă din redacție. Motivele adevărate nu se cunosc. Potrivit Paginademedia.ro, decizia a fost luată de jurnalistă în această dimineață.

Roxana Ciucă a recunoscut faptul că şi-a dat demisia dar nu a dorit să spună mai multe. Reporterul s-a rezumat doar la faptul că: rămâne strict între mine şi conducerea Antena 3.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană

Mai mult, aceasta a ținut să îi mulțumească în special lui Adrian Ursu pentru felul în care a ajutat-o să devină omul profesionist care este astăzi. Ea a mărturisit și că rămâne în domeniu, dar la o altă televiziune.

Confirm plecarea de la Antena 3. Nu mi-am dorit să plec de la acest post de televiziune. Aici am crescut. Îi mulțumesc lui Adrian Ursu, pentru că sunt omul de astăzi datorită lui, iar motivul plecării rămâne strict între mine şi conducerea Antena 3. Pot spune doar că voi merge tot într-o televiziune, a declarat reportera.

Cine este jurnalista Roxana Ciucă

Jurnalista Roxana Ciucă a venit la Antena 3 în urmă cu opt ani, după aproape trei ani la Realitatea TV. Zona pe care a acoperit-o la Antena 3: eveniment, indiferent de domeniu. A relatat de pe teren despre subiecte precum: război, dosare, percheziţii, personalităţi arestate, DNA, justiţie.

Reporterul Roxana Ciucă, în urmă cu două săptămâni, a mers 12 kilometri pe jos, pentru a ajunge la epava elicopterului prăbuşit în judeţul Constanţa, iar în ultimele zile, de când a început războiul din Ucraina, a transmis de la Vama Siret despre dramele refugiaților din Ucraina.

Mai trebuie subliniat că Roxana Ciucă a fost şi prezentator de ştiri la Antena 3. Iar înainte de Antena 3, a lucrat la Realitatea TV şi la Biroul de presă al Primăriei Sectrorului 4, în mandatul lui Cristian Popescu Piedone. Aceasta este este absolventă de Jurnalism, cu un master în comunicare la SNSPA.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: