Imaginile consolei de joc Xbox Series X au apărut în contextul în care Microsoft a promis, luna trecută, că aceasta va fi lansată în perioada octomobrie-noiembrie.

Gigantul tehnologiei stabilit la Washington postase doar câteva imagini randate (computerizate) ale consolei. De atunci, fanii jocului nu au mai aflat nimic despre.

Partea din față a consolei este identică cu designul prezentat oficial luna trecută. Din ce se poate observa în fotografie, consola Xbox Series X este prevăzută cu un un port audio optic, două porturi USB A, ethernet, alimentare și un port HDMI.

Nu este clar cum „Doug”, utilizatorul anonim, a obținut fotografiile și nici dacă acestea reprezintă într-adevăr cea mai nouă consolă Xbox.

Cu toate acestea, un alt utilizator „s-a dus pe fir”, a verificat autenticitatea fotografiilor și a confirmat că sunt reale.

Cunoscută anterior cu numele său de cod „Xbox Project Scarlett”, consola Xbox Series X a fost prezentată oficial la The Game Awards 2019, fiind astfel a patra generație a „jocului” Microsoft.

https://youtu.be/0tUqIHwHDEc