Cântăreței se pare că îi priește perioada de izolare impusă la nivelul întregii țări, iar asta nu e de mirare având în vedere locuința în care trăiește alături de soțul ei, un penthouse de 200 de metri pătrați, unde blondina și-a făcut propriul spațiu de relaxare, cu piscină și o terasă imensă.

În interior, și-a făcut propria scenă, cu reflectoare, reclame luminoase și instrumente. Așa că, izolarea nu o împiedică să dea propriile concerte în casă.

Faptul că se laudă cu activitățile pe care își permite să le facă în propria locuința, i-a atras numeroase comentarii răutăcioase. Mai mulți dintre urmăritorii Deliei au criticat-o aspru pentru „lipsa de griji” de care aceștia zic că dă dovadă.

„Lasă maimuțăreala, femeie, și fă un bine spitalelor din România și donează o fărămiță din averea ta colosală. Donează câteva genți din colecția ta imensă”, este doar unul dintre comentariile negative la adresa cântăreței.

Răspunsul Deliei nu a întârziat să apară: „Răutatea atinge cote alarmante, mai ales în perioada asta, când totul trebuie să fie despre empatie și iubire”, a scris artista pe Instagram.