Declaraţii şocante: „Nu câștigaţi alegerile. V-aţi pierdut minţile”

Declaraţii şocante: „Nu câștigaţi alegerile. V-aţi pierdut minţile”

Strategul Partidului Democrat, James Carville, a acuzat partidul că și-a „pierdut mințile” într-un interviu pentru Vox.

„Trebuie să-l batem pe Trump. Și până acum, nu-mi place ce văd ”, a spus James Carville.

„Trebuie să-l batem pe Trump. Și până acum, nu-mi place ce văd. Și o mulțime de oameni cu care vorbesc simt la fel”. El a insistat că scopul principal al unui partid politic este dobândirea puterii, spunând: „Scopul unui partid politic este dobândirea puterii. În regulă. Fără putere, nimic nu contează”. „Nu putem face nimic pentru nimeni dacă nu începem prin a-l învinge pe Trump în alegerile prezidențiale din acest an”.

Carville a fost strategul principal pe tot parcursul campaniei prezidențiale de succes a lui Bill Clinton din 1992

Întrebat dacă Sanders poate câștiga președinția, Carville a răspuns: Cine dracu știe? Sanders ar putea obține 280 de voturi electorale și va câștiga președinția și poate vom păstra Camera. Dar nu există nicio șansă -în iad- că vom câștiga vreodată Senatul cu Sanders în vârful partidului..."

Ne puteți urmări și pe Google News

„Bernie Sanders nu este un democrat”

„Nu a fost niciodată democrat. Este un ideolog”. Cu toate acestea, Carville spune că va vota pentru Sanders la alegerile prezidențiale dacă va câștiga nominalizarea. Dar tot el afirmă că, dacă se va întâmpla asta, democrații nu vor avea nicio șansă să câștige puterea în Senat.

„Atâta timp cât (Mitch) McConnell conduce Senatul, s-a terminat jocul. Nu există nicio șansă să schimbăm instanțele și nu se va întâmpla nimic, și va sta doar acolo... urlând în microfon despre revoluție”, notează lifesitenews.