Evenimentul Zilei > Monden > Declarații bombă la ceas de seară. „Trecem orice obstacol şi îmbătrânim frumos împreună”
Declarații bombă la ceas de seară. „Trecem orice obstacol şi îmbătrânim frumos împreună”

Declarații bombă la ceas de seară. „Trecem orice obstacol şi îmbătrânim frumos împreună”

Scandalurile dintre Florin Salam și Roxana Dobre, care au ținut prima pagină a publicațiilor mondene chiar de la începutul anului se pare că s-au stins la fel de repede de cum au început.

Reamintim că  între cei doi s-a pud problema divorțului din cauza unui scandal cu țipete și bătăi care ar fi avut loc între cei doi în fața blocului în care locuiesc

Ei, bine, Roxana Dobre și Florin Salam au fost surprinși recent într-un local de lux din Capitală, unde au petrecut alături de familia manelistului.

Cei doi soți s-au comportat ca doi îndrăgostiți, nedezlipiți și încontinuu stând de vorbă. Mai mult, cei doi și-au zâmbit în permanență, iar atmosfera se vede cu ochiul liber că este una plăcută în familia lui Salam. Cântărețul a închinat un pahar cu vin, la un moment dat, în cinstea celor prezenți la masă.

Roxana Dobre și Florin Salam au arătat impecabil din punct de vedere fizic. Cei doi s-au îmbrăcat extrem de elegant, și au petrecut toată noaptea. Au dansat, s-au fotografiat și s-au mângâiat tandru.

Alături de manelist şi de Roxana Dobre s-a aflat şi Betty, fiica lui Florin Salam, dar şi soţul acesteia.

„Eu mă simt soţul perfect plus. Nu sunt gelos. Un om puternic nu ar avea de ce să gândească că jumătatea lui se uită la nişte furnici mici. E greu să stai lângă Florin Salam ca femeie. Eu mă consider viaţa ei, trecem orice obstacol greu şi îmbătrânim frumos împreună”, a spus Florin Salam.

După orele petrecute împreună Florin și Roxana au plecat împreună spre casă, supravegheați îndeaproape de unul dintre bodyguarzii familiei, potrivit cancan.ro

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: