Evenimentul Zilei > Actualitate > Decizii radicale pentru Tarom și CNAIR! Ministerul Transporturilor vrea să schimbe Consiliile de administrație în 9 companii
Decizii radicale pentru Tarom și CNAIR! Ministerul Transporturilor vrea să schimbe Consiliile de administrație în 9 companii

Decizii radicale pentru Tarom și CNAIR! Ministerul Transporturilor vrea să schimbe Consiliile de administrație în 9 companii

Ministerul Transporturilor, condus interimar de liberalul Dan Vîlceanu, a convocat o ședință în care vrea să anunțe că dorește să schimbe Consiliile de administrație a mai multor companii.

Dan Vîlceanu a anunțat vrea facă câteva schimbări de administrație. Acesta a convocat o adunare generală în care dorește să schimbe Consiliile de administrație, potrivit unor surse Economedia. Tarom, CFR și Compania de Drumuri sunt doar câteva companii în care Ministerul Transporturilor vrea să facă unele modificări.

Săptămâna trecută, și ministrul interimar al Economiei, Virgil Popescu (PNL), a decis să anuleze prelungirile de mandate în consiliile de administrație ale companiilor din subordinea ministerului, după plecarea lui Claudiu Năsui (USR).

Compania TAROM anunţă concedieri masive începând cu 30 iulie 2021. Cum se vor face disponibilizările

TAROM era în curs de selectare a administratorilor

Schimbările anunțate de Vilceanu au venit ca o bombă pentru compania TAROM, aceasta era în curs de selectare a administratorilor.

Potrivit informațiilor Economedia, liberalul Dan Vîlceanu a convocat adunările generale ale acționarilor pentru următoarele companii:

  • Compania Națională Aeroporturi București – 01.10.2021
  • Societatea „Compania Națională de Transporturi Aeriene Române TAROM” – 15-16.09.2021 – plan restructurare, 20.09 și 27.10
  • Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SĂ – 16-17.09.2021
  • Societatea Națională de Transport Feroviar de Călători „CFR Călători” SĂ – 16-17.09.2021
  • Telecomunicații CFR – 16-17.09.2021
  • Compania Națională „Administrația Porturilor Dunării Maritime” SĂ – 13.10.2021
  • Societatea „Grup Exploatare și Întreținere Palat CFR” SĂ – 17.09.2021
  • Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime” SĂ Constanța – 15.10 2021
  • Societatea Națională „Aeroportul Internațional Timișoara – Traian Vuia” SĂ – 15.10.2021

În două săptămâni se va produce schimbarea

Ministerul a declarat că în doar două săptămâni urmează să se schimbe administrația companiilor de mai sus, iar această veste este una șocantă. Nu toate aceste mandatele expiră în 10 zile.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: