Traian Berbeceanu, comisar-șef în rezervă, fost șef al BCCO Alba, a luat o decizie în ceea ce privește cariera. El a intrat în politică și s-a înscris în Partidul Național Liberal (PNL). Anunțul a fost făcut de Nicolae Florin Oancea, președintele organizației locale din Deva.

Am avut deosebita plăcere și onoare să primesc astăzi în echipa PNL Deva doi oameni deosebiți, doi prieteni: Traian Berbeceanu și Marius Blendea. Sunt convins că cei mai mulți dintre dumneavoastră îi cunoașteți deja, așa încât prezentarea va fi scurtă.

Comisarul-șef în rezervă Traian Berbeceanu are 52 de ani. El ocupă în prezent funcția de Șef de Cabinet al Ministrului de Interne, Marcel Vela.

Este un om în slujba legii, iar numele lui este legat de acțiuni spectaculoase de combatere a criminalității organizate.

În 2007 și 2013 a fost desemnat ,,Polițistul anului” la categoria Combaterea Criminalității Organizate”, a spus Oancea, care l-a prezentat și pe Marius Vasile Blendea.

„Doctorul Marius Vasile Blendea, în vârstă de 52 de ani, este medic chirurg la Spitalul Județean de Urgență Deva, șeful secției de Chirurgie Generală.

A absolvit Facultatea de Medicină din Timișoara și este unul dintre cei mai iubiți și apreciați medici din județul nostru.

Mă bucur că Traian și Marius au ales să facă acest pas și vină alături de noi, în cea mai performantă echipă! Le spun bun venit! în numele meu și al colegilor noștri din PNL și aștept cu nerăbdare să lucrăm împreună pentru binele Devei și al României”, a încehiat președintele PNL Deva conform alba24.

În luna iunie, Nicolae Georgescu, deputat PSD, i-a cerut lui Berbeceanu să demisioneze din funcția de șef de cabinet al lui Marcel Vela, ministrul de Interne. Politicianul acuza că Berbeceanu a instigat la violență atunci când a scris pe Facebook că:

„Mitocanul ăla de Badea trebuie bătut zilnic, dar nu așa. Nu în ring unde ori leșină imediat, ori abandonează, este salvat de arbitru și aparat de protecții. În stradă, pentru că aia-i bătaia care doare cu adevărat. Să simtă prostovanul cum trosnește o claviculă, cum bubuie pumnul în tâmplă, să afle care-i gustul bordurii și mirosul asfaltului. Golanește. Ori suntem golani, ori nu mai suntem?”