Evenimentul Zilei > Actualitate > Decizie DURĂ luată de TAS împotriva echipei CFR Cluj
Decizie DURĂ luată de TAS împotriva echipei CFR Cluj

Decizie DURĂ luată de TAS împotriva echipei CFR Cluj

Tribunalul de Aribtraj Sportiv (TAS) de la Lausanne a respins apelul pe care CFR Cluj l-a făcut în urma depunctării primite la începutul acestui sezon. Astfel, ardelenii vor rămâne cu penalizarea de șase puncte.

CFR Cluj rămâne cu penalizarea de șase puncte, conform oficialilor Tribunalului de Aribtraj Sportiv (TAS) de la Lausanne, care a respins apelul ardelenilor. „Feroviarii” se află pe locul al 10-lea al clasamentului, cu 24 de puncte.

„Apelul formulat în data de 12 iunie 2015 de către Fotbal Club CFR 1907 Cluj S.A. împotriva deciziei din 22 mai 2015 a Comisiei de apel pentru acordarea licenţei cluburilor din cadrul FRF a fost respins. Decizia Comisiei de apel pentru acordarea licenţei cluburilor din cadrul FRF este menţinută. La data de 22 mai 2015, Comisia de apel pentru acordarea licenţei cluburilor a soluţionat cererea de apel formulată de Fotbal Club CFR 1907 Cluj SA împotriva hotărârii Comisiei pentru acordarea licenţei cluburilor. Instanţa de fond a decis sancţionarea clubului pentru încălcarea criteriului financiar din Regulamentul naţional de licenţiere a cluburilor şi de fair play financiar, ediţia 2014, cu deducerea a 6 puncte din clasamentul Ligii I, în sezonul 2015-2016”, se arată în anunțul făcut de FRF.

„În cursul acestei seri a fost comunicată părţilor decizia Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, ca urmare a apelului formulat în data de 12 iunie 2015 de către clubul nostru. Decizia Comisiei de Apel pentru acordarea licenţei cluburilor din cadrul FRF este menţinută, astfel că apelul declarat de către Fotbal Club CFR 1907 Cluj a fost respins. Fără a comenta soluţia pronunţată, considerăm că este o decizie injustă, întrucât prin aceasta este înfrânt principiul meritului sportiv, iar rezultatele obţinute pe teren de către jucătorii echipei noastre au trecut în plan secund”, a afirmat Iuliu Mureșan, președintele CFR-ului.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.