Evenimentul Zilei > Actualitate > DECIZIE SURPRINZĂTOARE. Un CAMPION OLIMPIC și-a făcut OPERAȚIE DE SCHIMBARE DE SEX
DECIZIE SURPRINZĂTOARE. Un CAMPION OLIMPIC și-a făcut OPERAȚIE DE SCHIMBARE DE SEX

DECIZIE SURPRINZĂTOARE. Un CAMPION OLIMPIC și-a făcut OPERAȚIE DE SCHIMBARE DE SEX

Decizie surprinzătoare luată de un fost campion olimpic la decatlon. Cunoscut până în 2015 sub numele de Bruce Jenner, renumitul sportiv și-a făcut o operație de schimbare de sex în luna ianuarie a acestui an.

Bruce Jenner, fost campion olimpic la decatlon, vedetă TV şi tatăl vitreg al lui Kim Kardashian, care a dezvăluit în aprilie că se consideră femeie, a pozat în noua sa ipostază pentru coperta revistei Vanity Fair, ce a apărut luni, şi şi-a dezvăluit cu această ocazie noua identitate, Caitlyn Jenner.

 

Bruce Jenner a devenit unul dintre cei mai proeminenţi atleţi americani din anii '70 după ce a câştigat medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Montreal, unde a doborât recordul mondial de puncte în proba de decatlon. În aprilie 2015, Jenner a devenit cel mai cunoscut american care a anunţat în mod public că este o persoană transgender.

 

 

Bruce începuse încă de acum doi ani tranziţia pentru a deveni femeie, scrie Reuters.

Acesta va publica un volum de memorii sub numele actual – Caitlyn Jenner.

 


 
”Voiaţi să ştiţi, iar acum ştiţi. E motivul pentru care aceasta va fi prima dată şi, totodată, ultima dată, când voi vorbi despre acest lucru”, a scris Caitlyn Jenner în volumul ei de memorii, intitulat ”The Secrets of My Life”.
 

 

Jenner este tatăl vitreg al vedetelor Kim, Kourtney şi Khloe Kardashian.

Într-un videoclip publicat pe site-ul revistei, Jenner spune că această copertă, care are titlul "Call me Caitlyn" ("Spune-mi Caitlyn"), reprezintă o fază eliberatoare a trasformării sale, informează Reuters.

"Bruce a trebuit mereu să spună o minciună. Caitlyn nu are niciun secret. Odată ce coperta Vanity Fair a apărut, sunt liberă", a declarat Jenner.

 

 

 În timpul interviului acordat revistei „Vanity Fair“, Jenner a recunoscut că a avut un atac de panică, gândindu-se că a mers prea departe, după ce a suferit o operaţie estetică de zece ore pentru a căpăta trăsături feminine.