Evenimentul Zilei > Justitie > DECIZIE a procurorilor DIICOT în cazul fostului premier. Emil Boc, citat cu mandat de aducere! Care este MOTIVUL. News Alert!
DECIZIE a procurorilor DIICOT în cazul fostului premier. Emil Boc, citat cu mandat de aducere! Care este MOTIVUL. News Alert!

DECIZIE a procurorilor DIICOT în cazul fostului premier. Emil Boc, citat cu mandat de aducere! Care este MOTIVUL. News Alert!

Fostul premier, Emil Boc, va fi citat cu mandat de aducere de procurorii DIICOT. Motivul?- Acesta ar fi trebuit să se prezinte, ca martor, la sediul DIICOT pentru audieri în dosarul medicului Mihai Lucan . Primarul Clujului era aşteptat la ora 9.30, însă nu s-a prezentat, susțin jurnaliștrii Antena3.

Fostul premier va fi audiat după ce deputatul USR Emanuel Ungureanu l-a acuzat că ar fi intervenit şi l-ar fi ajutat pe profesorul Lucan să-şi deschidă o clinică.

„El nu putea sa fac Lukmed fara domnul Boc. Domnul Boc a fost operat de profesul Lucan si la clinica de stat, si la clinica privata. Domnul Boc l-a numit consilier personal. Ma intreb ce anume l-a invatat domnul Lucan in calitate de consilier pe probleme de sanatate pe domnul Boc? Am facut solicitare sa fie anchetat domnul Boc, sa fie anchetat domnul Funar”, a afirmat Ungureanu.

În replică, Boc a mărturisit pentru DIGI24 că nu a beneficiat de tratament preferenţial din partea medicului Mihai Lucan, iar contractul de cesiune pentru construcţia clinicii acestuia a fost încheiat înainte ca el să fie primar al Clujului.