Evenimentul Zilei > Sport > De ce vine Remy Bonjasky la București săptămâna viitoare
De ce vine Remy Bonjasky  la București săptămâna viitoare

De ce vine Remy Bonjasky la București săptămâna viitoare

Remy Bonjasky va fi prezent pe 7 mai, la București, pentru a lansa oficial Academia Superkombat, fondată de Eduard Irimia, iar o zi mai târziu va fi invitat special la gala Superkombat World Grand Prix de la Romexpo

"Academia de la București este prima lansată de Superkombat dintr-o serie sub franciză la nivel mondial. Scopul nostru este de a descoperi eroi în toată lumea și să venim cu o nouă generație spectaculoasă. Sportivii selectați vor beneficia la București de cazare, nutriție și cele mai bune condiții de antrenament pentru a putea face performanță la nivel înalt. Vom clona acest concept în mai multe zone din Europa și America", a explicat președintele Superkombat, Eduard Irimia.

Astfel, conform promotorului, noii sportivi de top selectați să vină la București vor avea parte de stagii de pregătire conduse de staruri internaționale precum Remy Bonjasky, Ray Sefo sau Ernesto Hoost, dar și de legende autohtone precum Ciprian Sora, Cătălin Moroșanu sau Ionuț Iftimoaie. Academiei este localizată pe Șoseaua Pantelimon, totul fiind repartizat pe trei etaje (1.200 de metri pătrați), în funcție de specificația antrenamentului.

Sâmbătă, 7 mai, de la ora 12,00, Bonjasky va susține un seminar la Romexpo, în același loc unde de la ora 20,00 va avea loc gala Superkombat VIP, transmisă în direct în 95 de țări. Marele campion K-1 le-a pregătit și o surpriză fanilor care asistă la gala Superkombat, aceștia putând să achiziționeze din zona Expo obiecte promoționale cu semnătura sa.

Seara, Bonjasky, împreună cu promotorul Eduard Irimia și staff-ul Superkombat, va fi prezent la petrecerea Gumball 3.000 din clubul Player, acolo unde peste 300 de milionari și vedete din toată lumea, printre care David Hasselhoff, cântăreața de rap Eve și DJ-ul AfroJack, vor sărbători terminarea cursei de automobilism Dublin-București. Cursa (Gumball 3.000) are o lungime de 3.000 de mile și va fi efectuată în doar șase zile de vedete precum DJ Afrijack, Eve, Bun B and The Alchemist, David Hasselhoff, foștii piloți de Formula 1 David Coulthard, Jean Alesi etc.

"Gala Superkombat de la Romexpo va include pachete VIP și pentru cei care vor să fie prezenți la petrecerea de după", a mai declarat promotorul Eduard Irimia.