Evenimentul Zilei > Sport > De ce s-a supărat Gheorghe Hagi. A plecat de la interviu: „Nu, nu, nu, nu vorbesc”
De ce s-a supărat Gheorghe Hagi. A plecat de la interviu: „Nu, nu, nu, nu vorbesc”

De ce s-a supărat Gheorghe Hagi. A plecat de la interviu: „Nu, nu, nu, nu vorbesc”

Gică Hagi, antrenorul echipei Farul Constanța, a fost întrebat, duminică după amiază, la finalul meciului cu FC Argeș despre situația echipei naționale, care va rămâne fără selecționerul Mirel Rădoi de luna viitoare. El a refuzat să răspundă, prelungind suspansul.

Rădoi a anunțat plecarea de la cârma echipei Naționale indiferent de rezultatele meciurilor cu Islanda și Liechtenstein, în urma cărora prima reprezentativă ar putea ajunge la primul baraj de calificare la Campionatul Mondial.

Gheorghe Hagi a refuzat, însă, să vorbească despre prima reprezentativă și a plecat de la interviu.

„Nu, nu, nu, nu vorbesc. S-a vorbit enorm. Mulțumesc, o seară bună”, s-a rezumat la a spune Gheorghe Hagi.

În ceea ce privește meciul cu FC Argeș, Gheorghe Hagi a transmis că rezultatul nu reflectă realitatea din teren.

„Meritam mult mai mult, la cum a mers jocul, la ce ocazii am avut. Meritam victoria, dar așa e fotbalul câteodată. Trebuie să mergem înainte, să vedem ce am făcut bine și să facem și mai bine. Acum, rămâne doar rezultatul”, a declarat Gheorghe Hagi.

„Contractul meu se termină, să aduceți pe cine vreți dumneavoastră”

După meciul cu Armenia, câștigat cu 1-0, rezultat datorită căreia șansele prinderii locului doi la final de campanie au crescut considerabil, Mirel Rădoi, al cărui contract expiră luna viitoare, a anunțat că nu va rămâne la echipa națională, chiar dacă o va califica la baraj.

„Din luna noiembrie, echipa națională trebuie să își găsească antrenor. Indiferent ce se întâmplă, eu nu voi mai fi. Contractul meu se termină, îmi văd de treaba mea. Contractul meu se termină, să aduceți pe cine vreți dumneavoastră”, a anunțat Mirel Rădoi, potrivit digisport.ro.

În ultimele zile, ca înlocuitori la cârma naționale se numără Adrian Mutu, Cosmin Olăroiu, Laszlo Boloni și nu în ultimul rând Gheorghe Hagi.

Antrenorul celor de la Farul Constanța a mai condus naționala într-un scurt mandat, în 2001, și-ar dori să revină pe banca României, mai ales că el a descoperit, crescut și promovat mulți dintre actualii componenți ai lotului. În afară de fiul său, Ianis se mai numără Cristi Manea, Răzvan Marin, Alex Cicâldău sau Dragoș Nedelcu.