Evenimentul Zilei > Social > De ce s-a măritat în secret „Mama-natură”. Drama fostei vedete a Antenelor
De ce s-a măritat în secret „Mama-natură”. Drama fostei vedete a Antenelor

De ce s-a măritat în secret „Mama-natură”. Drama fostei vedete a Antenelor

„Mama-natură”, Roxana Ionescu, fosta vedetă a trustului Intact, a ajuns în mare secret, în fața ofițerului stării civile și i-a zis marele „DA” lui Tinu Vidaicu.

În cele din urmă, cei doi au făcut pasul cel mare în această după-amiază, în mare secret, după cum a arătat chiar Tinu Vidaicu.

Astfel, pe Instagram, el a postat un filmuleț în care apare alături de proaspăta lui soție. Imaginile vorbesc de la sine. Amândoi sunt dichisiți: el, la patru ace – ea, îmbrăcată într-o ținută albă și cu părul aranjat frumos.

Punctul de atracție este, bineînțeles, buletinul Roxanei, pe care Tinu Vidaicu îl arată cu grijă către cameră. Este perforat, ceea ce duce la o simplă și logică concluzie: „Mama Natură” își schimbă numele în actul de identitate, devenind astfel doamna Vidaicu!

În vara anului trecut, Roxana Ionescu, care urma să devină mamă pentru prima oară, a pierdut sarcina. Momentul a fost unul dificil pentru amândoi, însă Roxana și Tinu au tratat situația cu multă maturitate și cu mult optimism și au declarat că merg cu capul înainte.

„Anul ăsta nu va mai exista niciun bebe, pentru că n-a mai putut să crească. Din păcate am înțeles că se întâmplă des. Din fericire, am înțeles că nu este o chestiune genetică. Se numește insuficiență placentară și asta însemană că fătul nu se poate hrăni suficient”, declara Tinu Vidaicu, la vremea respectivă.

Cununia civilă a avut loc la Timișoara, acolo unde Roxana s-a mutat pentru a fi mai aproape de proaspătul ei soț.

În vara anului trecut, Roxana Ionescu, care urma să devină mamă pentru prima oară, a pierdut sarcina. Momentul a fost unul dificil pentru amândoi, însă Roxana și Tinu au tratat situația cu multă maturitate și cu mult optimism și au declarat că merg cu capul înainte, scrie spynews.ro.